BAŞKAN EŞİYOK: ÇİFTÇİMİZİN RAHAT ETMESİ İÇİN UĞRAŞIYORUZ
Eklenme : 04.08.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN EŞİYOK: ÇİFTÇİMİZİN RAHAT ETMESİ İÇİN UĞRAŞIYORUZ

Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı ve AK Parti Heyeti’ni yeni hizmet binasını tanıttı. Başkan Eşiyok, “Hizmetlerimizde daha ferah ve çiftçimizin rahat etmesi için uğraşıyoruz” dedi.



AK Parti Milletvekili Rıza Posacı, Adnan Menderes Bulvarı’ndaki Çine Ziraat Odası Hal Tesisleri içerisine yapılan yeni hizmet binası ile ilgili Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşikyok’tan bilgiler aldı. AK Parti Milletvekili Rıza Posacı’ya AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar ile meclis üyeleri eşlik etti. Vekil Posacı çiftçiler için kazandırılan yeni bina için Başkan Eşiyok’a teşekkür etti.

Çine çiftçisine böyle bir eseri kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını belirten Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, “Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı açılışımıza davet edeceğiz. Çiftçimiz için çok güzel bir bina kazandırıyoruz. Hizmetlerimizde daha ferah ve çiftçimizin rahat etmesi için uğraşıyoruz. İlk katında personel ve çiftçilerimiz odamıza geldiğinde rahatça oturabileceği bir alan, ikinci katında yönetim ve meclis için alan, üçüncü katında da konferans salonu mevcut. Tüm Çinelilere ve Ziraat Odası üyelerine hizmet verebilecek kapasitede hazırladık projemizi. İnşaatımızın Eylül’ün ilk haftasına kadar bitmesini planlıyoruz. Toplam 635 metrekare inşaat alanımız var. Yeni binamız yaklaşık 118 metrekare” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA