BAŞKAN ERKAN BOZKURT: BOMBA PATLADI ÇIKARCILARIN MUMU YİNE YATSIYA KADAR YANDI
Eklenme : 09.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN ERKAN BOZKURT: BOMBA PATLADI ÇIKARCILARIN MUMU YİNE YATSIYA KADAR YANDI

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, “Bomba patladı, İYİ Parti’nin üzerinden kutlu dava seviciliği yapan çıkarcıların mumu yine yatsıya kadar yandı” dedi.



İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, yapmış olduğu basın açıklamasında şunları söyledi; Bomba patladı, İYİ Parti’nin üzerinden kutlu dava seviciliği yapan çıkarcıların mumu yine yatsıya kadar yandı. Söz konusu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in GİK toplantısı sonrası 1almış olduğu karar sonrası “Özü Başımıza” yerel seçimlere gireceğiz, 81 ilde kendi adaylarımızı çıkaracağız kararının arkasından İYİ Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu’nun almış olduğu karar neticesinde Çine Belediye Başkanlığı seçimi için İl Teşkilatımız, Çine İlçe Yönetim Kurulumuz ve Meclis Üyelerimiz ile yapılan toplantıda; Belediye Başkanı seçimi içinde kendi adayımızla seçime girme kararı alınmıştır. Meclis Üyelerimiz çağrılmış, partimizin kararı kendilerine iletilmiş ancak onlar partimiz politikalarına uymak yerine 5 yıldır yaptıklarının aynısını yaparak bireysel anlaşmaları gereği aday olmayacaklarını belirtmişlerdir. Partimiz adına aday olmaları kazanıp kaybetmek düşüncesiyle değil, partimizin politikasını ve Yönetim Kurulu kararına uymaları gerekmez miydi? Aday olmaları halinde kimin kimi destekleyeceği konusunda alınan bir kararımız olmadığı halde ihraç istemiyle disipline sevk edilen meclis üyelerinin çoktan pazarlıklar yapmış ve kendileri pazarlığın içinde olmuşlardır. Bir partinin meclis üyesi neden partisi adına başkanlığa aday olmak istemez. Bu süreçten sonra gelişeceklerden kimin neyin peşinde olduğu anlaşılacaktır, demiştik. Şimdi bizim dediğimiz noktadayız. Semra Eroğlu’nun Çine Belediye Başkan Yardımcılığı kendisine hayırlı uğurlu olsun. Bu durum bizim ne kadar haklı birilerinin ne kadar menfaatçi olduğunu gözler önüne serdi. Siz içten pazarlıklara kendi menfaatlerini gütmeye milleti kandırarak çıkar elde etmeye devam edin biz İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatı olarak Genel Başkanımızın izinden partimizin politikaları doğrultusunda halkımızın haklarını korumaya devam edeceğiz.


🤲🕋🇹🇷🤘 10.01.2024 23:34
Seçmen olarak biz onların cevabını sandıkta verıcez siz hiçç canınızı sıkmayın artık o dönem bitti…(Ali Dinçer)


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA