BAŞKAN DİNÇER'DEN FUTBOLUN GENÇ YILDIZLARINA BÜYÜK DESTEK
Eklenme : 01.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN DİNÇER'DEN FUTBOLUN GENÇ YILDIZLARINA BÜYÜK DESTEK

Çine Belediyesi ve Çine Madranspor iş birliğiyle düzenlenen Madranspor Futbol Okulu kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen Ödüllü Çine Madranspor 100. Yıl Futbol Turnuvası, ilk gün oynanan maçlarla başladı. Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, maçın başlama vuruşunu yaparak, genç yeteneklere başarı diledi.



11-12 yaş grubunda toplam 60 öğrencinin katıldığı turnuvada ilk maçlar, Çine Muhsin Kalkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi halı sahasında oynanan karşılaşmalarla başladı. İlk gün müsabakalarında Real Madran- El Clasıco, Çine Unıted-Sarı Zeybekler, Çine Cıty- Şimşekspor, Emekspor-Yıldırımspor takımları galibiyet için ter döktü. Karşılaşmalar sonunda El Classıco Real Madran’ı 5-2’lik, Sarı Zeybekler Çine United’ı 4-2’lik, Yıldırımspor-Emekspor’u 7-2’lik, Çine City-Şimşekspor’u 7-5’lik skorla mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı.

Başlama Vuruşunu Başkan Dinçer Yaptı

Geleceğin sporcularını yetiştirmek için projelere imza atan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ilk gün maçlarında genç yetenekleri yalnız bırakmadı. Turnuvadaki maçların başlama vuruşunu yapan Başkan Dinçer, katılan takımlara başarı dileğinde bulundu. Başkan Dinçer, karşılaşmaları öğrencilerin aileleri ve vatandaşlarla birlikte izledi.

“Spor Ve Sporcu Dostu Bir Belediyeyiz”

Çine Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Dinçer, “Spor ve sporcu dostu bir belediyeyiz. Gençlerimizi, çocuklarımızı spora teşvik eden ve başarılı birer birey olmaları için yol gösteren her çalışmayı destekliyoruz. Genç arkadaşlarımızın başarılarını gösterebilmeleri için bu tür organizasyonlar büyük bir fırsat. Kendilerine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Birinci Olan Takım Oyuncularına 3 Bin Tl Hediye Çeki

8 takımın katıldığı turnuvada 2 grupta 4’er takım şampiyonluk için mücadele ediyor. Karşılaşmalar sonunda gruplarında ilk ikiye giren takımlar bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Ödül olarak turnuvayı birinci tamamlayan takımın oyuncularına kişi başı 3 bin TL, ikinci olan takım oyuncularına 2 bin TL, üçünü olan takım oyuncularına da bin TL hediye çeki verilece


Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Futbol Çine spor

Yazılım EMA