BAŞKAN DİNÇER’DEN EĞİTİM ATAĞI
Eklenme : 22.03.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN DİNÇER’DEN EĞİTİM ATAĞI

Çine’de bir ilki gerçekleştirerek ilçedeki çocukların öğrencilerin ve gençlerin ders çalışıp kitap okuyabileceği Eğitim Atölyesi’ni hayata geçiren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer sınava hazırlanan öğrenciler için de ücretsiz hazırlık kursu açıyor.



Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla Çineli öğrencileri ücretsiz sınava hazırlık kursuyla buluşturuyor. Öncelikli olarak deprem bölgesinden gelen, maddi durumu yetersiz olan öğrencilere okul dışında sınavlara hazırlanmasına yönelik eğitim desteği sağlayacak ücretsiz kurslar için kayıtlar başladı. Çine Vergi Dairesi karşısında bulunan Çine Belediyesi Ek Hizmet Binası Birinci katında ücretsiz olarak verilecek kurslara 8. Sınıf, lise son ve üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler başvurabilecek. Kursta ilk olarak öğrencilere Türkçe-Edebiyat ve Matematik branşlarında alanında uzman öğretmenler tarafından eğitimler verilecek. İlk eğitim, 27 Mart pazartesi günü başlayacak. Kurs programı ve saatleri ilerleyen günlerde belirlenerek, öğrencilerle paylaşılacak.

Kursa başvurmak isteyen öğrenciler, 0505 124 76 02 veya belediye danışma birimimizden daha ayrıntılı bilgi alabilecekler.

“EĞİTİME DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

Üniversiteye hazırlık kursu projesine ilişkin açıklamalarda bulunan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlamak adına yaptığımız çalışmalara bir yenisini daha ekliyoruz. Öğrencilerimiz için hayata geçirdiğimiz ücretsiz üniversiteye hazırlık kurslarımız faaliyetine başlıyor.  Buradaki amacımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettiği gençlerimizin eğitimine destek olmak ve onların ailelerine, toplumumuza ve milletimize faydalı birer birey olmalarını sağlamak. Şimdiden kursumuzda eğitim görecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Çine Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime destek olmaya devam edeceğiz” dedi.   

 


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA