BAŞKAN DİNÇER 1 MAYIS'I İŞÇİ VE EMEKÇİYLE GEÇİRDİ
Eklenme : 01.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN DİNÇER 1 MAYIS'I İŞÇİ VE EMEKÇİYLE GEÇİRDİ

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle belediye personeline piknik havasında bir gün geçirmelerini sağladı.



Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle belediye personeline Asar mevkisinde bulunan Milli Egemenlik Parkı'nda piknik havasında bir gün yaşattı. Personel ve aileleri ile birlikte davetliler alanda kurulan çeşitli yemek ve ızgara ürünlerinden istediklerini seçerek ücretsiz olarak yeme fırsatı buldu. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut piknik havasında geçen etkinliğe katılan davetliler ile yakından ilgilendi. Etkinliğe; CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, Demokrat Parti Çine İlçe Başkanı Ahmet Zühtü Soydar, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Arzu Kocabay, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar, bazı belediye meclis üyeleri de katılım sağladı.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, yapmış olduğu açıklamasında şunları söyledi: Ülkemiz ekonomisinin gelişmesinde büyük emeği bulunan işçilerimiz, Türkiye’nin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesi konusunda en önemli yapı taşını oluşturmaktadır. 1 Mayıs’lar dünya işçilerinin birlik, dayanışma ve mücadele günleridir, eğer bu bayramı kutluyorsak bu emekçi ve işçi sınıfının tarih boyunca verdiği bedeller sayesinde olmuştur. İşsizliğin giderek arttığı ülkemizde emekçi kardeşlerimize destek olmak için sadece 1 Mayıs’lar da değil, her zaman yanlarındayız. Emeğin hakkını savunmak ve emek üzerindeki baskıyı kaldırmak için, demokrasi, özgürlük, eşitlik ile adalet kavramlarını hayata geçirmekteki kararlı mücadelemiz devam edecektir.


Haber Resimleri



























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA