BAŞKAN DİNÇER: HİÇBİR VATANDAŞIMIZIN MAĞDUR OLMASINDAN MEMNUNİYET DUYMAYIZ
Eklenme : 03.11.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN DİNÇER: HİÇBİR VATANDAŞIMIZIN MAĞDUR OLMASINDAN MEMNUNİYET DUYMAYIZ

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Evciler Mahallesi’ndeki taş döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Dinçer, “Biz hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasından memnuniyet duymayız” dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Evciler Mahallesi’nde yürüttüğü kanalizasyon çalışmalarının tamamlanarak bağlantıları yapılan sokaklarda devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Enver Salih Dinçer, “Evciler Mahallemizde Aydın Büyükşehir Belediyesi kanalizasyon çalışmalarına devam ediyor. Mahallemizde kanalizasyon çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda biz de Çine Belediyesi olarak taş döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Nihayetinde bizim ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bir çalışma programı var. O çalışma programı doğrultusunda halkımıza hizmet ediyoruz. Ancak sosyal medya ve yerel basında bizim hakkımızda eleştiri yapan bazı vatandaşlar bu tür açıklamalar yaparak toplumu kötü yönlendirmeye çalışıyorlar. Yaptığımız hiçbir çalışmayı siyaset gütmeden halkımıza hizmet için yapıyoruz, ancak rakiplerimiz bizim ve Büyükşehir Belediyesi’nin yaptıklarından rahatsızlık duyuyorlar. Yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin siyasete alet edilmesi bizleri üzmektedir. Biz Çine Belediyesi olarak hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasından memnuniyet duymayız. Altyapı çalışması tamamlanan sokaklarda taş döşeme işlemi yapacağız, taş döşeme yapılmayan hiçbir sokağımız kalmayacaktır” dedi.

VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, çalışmaları yerinde incelerken mahalle sakinleri de yapılan çalışmalardan dolayı hem Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, hem de Çine Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Vatandaşlar, “Sağolsun başkanlarımız bizi fosseptik çukurlarından, tozdan ve çamurdan kurtardılar. Allah ikisinden ve çalışan arkadaşlardan razı olsun” ifadelerini kullandı.




Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA