BAŞKAN DİNÇER DUALAR İLE ANILDI
Eklenme : 17.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN DİNÇER DUALAR İLE ANILDI

Hayatını kaybeden Eski Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer dualar ile anıldı.

Daha önce karaciğer nakli ile hayata tutunan ancak kontrol için gitmiş olduğu Malatya'da göbek fıtığı ameliyatı sonrası kaptığı enfeksiyon nedeniyle hayatını kaybeden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer için hayır yemeği gerçekleştirildi. Merhum Başkan Enver Salih Dinçer dualar ile yad edildi.

Başkan Enver Salih Dinçer'in vefatının ardından meclisteki seçim ile Belediye Başkanı olarak seçilen ve görevi devralan Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak hayıra katılan vatandaşlar arasında yer aldı. Başkan Mehmet Kıvrak, "Merhum Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer'in vefatının 40'ıncı günü dolayısıyla Peynir Hali Kapalı Pazar Yeri'mizde düzenlenen hayra katıldık. Ömrünün sonuna kadar Çine'mize hizmet eden, vatandaşlarımızın refahı için ilçemizde sayısız yatırım gerçekleştiren Başkanımız Enver Salih Dinçer'i bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun" şeklinde konuştu. (Yusuf Girgin)




Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA