BAŞKAN DİNÇER: ÇİNE İÇİN ÜRETMEYE VE GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ
Eklenme : 29.11.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN DİNÇER: ÇİNE İÇİN ÜRETMEYE VE GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Çine için üretmeye, yetiştirmeye ilçenin çehresini güzelleştirmek için projeler üretmeye devam ediyoruz” dedi.



Çine’nin güzelleşmesi için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Çinemize vizyon katmak sosyal belediyecilik anlayışı ile 'Çine içinde bir yeşil değil, yeşil içinde bir Çine’ sloganı ile kentimizin estetiği için projelerimizi aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Belediyeye ait arazilerde yetiştirilen tohumlarla Marsias Kadınları Üretim Merkezi’nde üretilen simit ve ata tohumu karakılçık buğday ekmeğini uygun fiyatlı vatandaşlarla buluşturan Belediye Başkanı Dinçer, bir projeye daha imza attı. Başkan Dinçer’in projesiyle ekipler, kentin parklarına dikilmek üzere palmiye fidanları yetiştiriyor. Çalışmalar kapsamında Çine Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tohumdan yetiştirilen palmiye ağaçlarının fidelerini toprakla buluşturdu. Belediyeye ait uygulama arazisine fideleri diken ekipler, daha önce dikimi yapılan palmiye ağaçlarının bakımını da gerçekleştirdi. Burada yetiştirilen palmiye ağaçları daha sonra ilçedeki parklara dikilerek estetik güzellik sağlanacak.

“SATIN ALAN DEĞİL ÜRETEN BİR BELEDİYEYİZ”

Çine Belediyesi olarak soysal sorumluluk projelerinin yanı sıra kentin estetiği için de büyük çaba harcadıklarını belirten Başkan Dinçer, “Ekiplerimiz ilçemizi güzelleştirmek için aralıksız çalışıyor. Satın almak yerine kendimiz üretiyoruz. Bu sayede büyük anlamda tasarruf da sağlıyoruz. Görsel anlamda daha güzel bir kent yaratmak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.  

EKİPLER ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan parklarda, orta refüjlerde ve kaldırımlarda hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, parklarda çim biçme çalışmalarının yanı sıra tüm mahallelerde sürgün ot alma işlemleri ve budama çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.


Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA