BAŞKAN DİNÇER: ÇİNE İÇİN KALİTEMİZİ ARTTIRMIŞ OLDUK
Eklenme : 27.10.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN DİNÇER: ÇİNE İÇİN KALİTEMİZİ ARTTIRMIŞ OLDUK

Çine Oto Galericiler Sitesi’ni ziyaret eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Çine için kalitemizi artırmış olduk” dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Oto Galericiler Sitesi’ni ziyaret etti. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter ve Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar da eşlik etti. Galeriyi dolaşarak incelemelerde bulunan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “İlçemizde dağınık şekilde duran galerici esnafımızın bu siteyi kurması hem ilçemiz için hem de esnafımız için çok güzel oldu. Çine olarak kalitemizi artırmış olduk” dedi.

Başkanların sitelerini ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade eden Çine Oto Galericiler Sitesi Başkanı Mehmet Kocabıyık, “Sitemizin ilk kuruluşundan bu yana desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e teşekkür ediyorum. İlçemize güzel bir eser kazandırmaktan dolayı çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.




Haber Resimleri















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA