BAŞKAN DİNÇER: AZİZ MİLLETİMİZİN ŞANLI TARİHİ KAHRAMANCA VERİLEN MÜCADELELER İLE DOLUDUR
Eklenme : 19.09.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN DİNÇER: AZİZ MİLLETİMİZİN ŞANLI TARİHİ KAHRAMANCA VERİLEN MÜCADELELER İLE DOLUDUR

Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Dinçer, “Türk Milletinin ruhundaki vatanseverlik, kahramanlık ve bağımsızlık arzusu her savaşta üstün gelmiştir” dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer 19 Eylül Gaziler Günü mesajında şu ifadeleri kullandı: Türk Milleti, tarihi boyunca milli, manevi değerlerine, ülkesine en önemlisi de birlik ve beraberliğine yönelen tehditlere karşı, her zaman canı pahasına mücadele etmiştir. Ülkesinin bağımsızlığını her şeyden üstün tutan aziz milletimizin şanlı tarihi, kahramanca verilen mücadelelerle doludur. Türk Milletinin ruhundaki vatanseverlik, kahramanlık ve bağımsızlık arzusu her savaşta üstün gelmiştir. Milletimize önderlik eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e 1921 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nce "Gazi" unvanının verildiği tarih olan 19 Eylül, Gaziler Günü olarak ilan edilmiştir. Ülkemizin her karış toprağında, vatanını bayrağını ve kutsal değerlerini korumak ve savunmak için her türlü imkansızlıklara karşı canını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, milletimizin gurur kaynağı olmuştur. Uğruna büyük bedeller ödenerek kazanılan bu vatan, bizlere şehit ve gazilerimizin en kutsal emanetidir. Bizler, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve beraberlik içerisinde hayatlarımızı devam ettiriyoruz. Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, ebediyete intikal etmiş gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, yaşayan anıtlarımız gazilerimize de sağlıklı ve huzur dolu ömürler diliyorum.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA