BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: ÇİNE’YE 140 MİLYON YATIRIM YAPTIK
Eklenme : 20.10.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: ÇİNE’YE 140 MİLYON YATIRIM YAPTIK

Muhtarlar Günü’nünde Çineli muhtarlarla bir araya gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Halk Ege Et mezbahası kuruyoruz ve bunun için 22 milyon liralık yeni bir yatırım yapacağız. Bu ne demek, istihdam demek” dedi.

Çine’de Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesislerinde düzenlenen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kapıkıran, Çineli muhtarlar ve azaların katıldığı Muhtarlar Günü etkinliğine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’da katıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin Çine’ye yaptığı yatırımları bir sunumla muhtarlara anlatan Başkan Çerçioğlu, bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi’nin toplam 140 milyon TL yatırım yaptığını belirtti. Başkan Çerçioğlu, Çine’de yer alan Halk Ege Et fabrikasına bu güne kadar 11 milyon 750 bin liralık yatırım yapıldığını ve kapasite artışı için yeni bir yatırım daha yapılacağının müjdesini vererek, “İkinci bir Halk Ege Et mezbahası kuruyoruz ve bunun için 22 milyon liralık yeni bir yatırım yapacağız. Bu ne demek, istihdam demek” dedi.

 




Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA