BAŞKAN BOZKURT: YÜCE TÜRK MİLLETİ SİZDEN ÜMİDİNİ KESTİ
Eklenme : 08.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN BOZKURT: YÜCE TÜRK MİLLETİ SİZDEN ÜMİDİNİ KESTİ

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt yapmış olduğu basın açıklamasında, “İYİ Parti olarak ülkemizde son yıllarda giderek ağırlaşan derin yoksulluğu bitirmek için çözümlerimiz ve projelerimizle hazırız. Biz çözeriz. Yüce Türk milletimiz sizlerden ümidini kesti artık Millet İttifakı gelecek biz çözeceğiz” dedi.

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt yapmış olduğu basın açıklamasında, Cumhur İttifakı’nı eleştirdi. Başkan Bozkurt, “Beka beka diye diye ülkeyi soyanlara çanak tuttunuz, bu vatandaşın elektrik faturalarını 1000 TL ye doğalgaz faturalarını 1500 TL’ye pazarda havuç 25 TL ye salatalığı 30 TL yaptınız. Artık yüce türk milletimiz sizden ümidini kesti. CNN Türk yorumcu Turgay Güler isimli yandaş yorumcunuzun dalga geçtiği gibi benim çözümüm var; topluma kuru fasulye dağıtacan herkes kendi gazını kendisi üretecek demesi gibi bırakın artık bu milletimizle dalga geçmeye haklarını çaldığımız geleceğimiz çocuklarımızın ahı elbet tutacak sizlere” dedi.

“Öyle salonlarda değil köylümüze, hayvancımıza, çiftçimize, esnafımıza gidinde bir dokunun bakalım? Fahiş gelen elektrik, doğalgaz faturalarından akaryakıta gelen zamlardan, gübre fiyatlarından, yem fiyatlarından teşekkür mü alacaksınız bakalım?” diyerek sözlerine devam eden Başkan Bozkurt açıklamasına şu sözleri ile devam etti: Ormanlarımız yanar uçağınız yok yangına müdahale edemiyorsunuz rüzgâr esiyor, elektrik kesiliyor, günlerce elektrik veremiyorsunuz kar yağıyor oto yollar günlerce kapalı ülkemizde aksatmadığınız tek şey kendi yandaşınızı zengin etmek çiftçimizi, esnafımızı, emeklimizi  iğneden ipliye aklımıza ne gelirse her gün zam yaparak yaşayamayacak hale getirmeyi hiç aksatmadınız. Sanayicimizi, esnafımızı, emeklimizi, çiftçimizi, halkımızı Covid bile bu kadar mahvetmemişti. Cumhur İttifakının temsilcileri bu işin sonu nereye varacak? Elektrik, doğalgaz, akaryakıt ve temel gıda maddelerine gelen bir türlü önüne geçilemeyen zamlar altında yüce Türk milletimiz ezilmeye devam mı edecek? İktidara geldiğiniz 2002 tarihinde çeyrek altın 32 TL iken 2022 yılında 1 KG patlıcan 32 TL, ülkemizi bu hale getirdiğiniz için haklısınız dünya bizi kıskanıyor. Üretici enflasyonu %90 olduğu ülkemizden üretim maliyetlerini direkt olarak etkileyen akaryakıt elektrik ve doğalgaz fiyatlarının bu kadar yüksek olması enflasyonu daha da tırmandırmaktadır. Motorine dün gece 0.80 TL daha zam geldi.15.51 TL oldu Milletimiz bu haldedir? Cumhur İttifakı yerel temsilcileri farkında mı acaba?

“MİLLET İTTİFAKI GELECEK BİZ ÇÖZECEĞİZ”

Aralarında AKP milletvekilleri ve yakınları olan 34 kişiye öncelerden İBB den 60 milyon (eski parayla 60 trilyon)nun burs olarak verildiği yani yaklaşık kişi başı 2 şer milyonun verilmesine eskiden ırmağının akışına ölürüm diyenler şimdi ülkemizin ırmaklarının böylesine belli kişilere akıtılmasına ses çıkaramayarak bu konularda da ittifaka devam mı ediyorlar. Üniversite öğrencileri kuruşun hesabını yaparken bir kişiye 2 trilyonun sadece burs olarak verilmesinin izahını nasıl yapacaklar yoksa her zamanki gibi bu konuda da algı yaparak harama sahip mi çıkacaklar? İYİ Parti olarak ülkemizde son yıllarda giderek ağırlaşan derin yoksulluğu bitirmek için çözümlerimiz ve projelerimizle hazırız. Biz çözeriz. Yüce Türk milletimiz sizlerden ümidini kesti artık Millet İttifakı gelecek biz çözeceğiz.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA