BAŞKAN BOZKURT: GEÇMİŞE VE AYNAYA BAKMALARINI TAVSİYE EDİYORUZ
Eklenme : 07.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN BOZKURT: GEÇMİŞE VE AYNAYA BAKMALARINI TAVSİYE EDİYORUZ

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, “İYİ Parti’ye söz söylerken bir geçmişe ve aynaya bakmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç’un basın açıklamasına karşılık cevap niteliğinde bir basın açıklaması yaptı. MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, “İYİ Parti’ye tavsiyemiz rahmetli Başbuğumuzu, şehitlerimizi ve Milliyetçi-Ülkücü Hareketi her fırsatta istismar ederek ülkücülük yapmaya çalışmayı bıraksınlar” demişti.



İYİ Parti İlçe Başkanı Erkan Bozkurt açıklamasında; “İYİ Parti fetücülar ne istedi de vermedik diyenlerle, Habur’da sınıra gece savcı ve hakimleri göndererek 15 dakika içinde teröristleri affedenlerle, terörist YPG’lileri sınırdan davul zurnayla geçirenlerle, HDP’lilerle açılım anlaşması yapanlarla, teröristin mektubunu devlet televizyonunda okutanlarla birlikte olmamış, olmayacakta. Ama bunları yapanlarla geçmişte söylediklerini unutup her şartta desteği verip kraldan daha çok kralcı olanların vatanseverlik ve rahmetli Başbuğ Alpaslan Türkeşler ilgili İYİ Parti‘ye söz söylerken bir geçmişe ve aynaya bakmalarını tavsiye ediyoruz.  Kısaca hayata karşı net tavrı olandır sözüne uyanların yeridir İYİ Parti. MHP’li olmayan, Merhum Başbuğ Alpaslan Türkeş’i sevemez, saygı duyamaz sözü çok yanlış olup Merhum herkesin kalbine taht kurmuş tam bir Devlet adamıydı. Milliyetçi ülkücü kardeşlerimiz artık olanların yaşananların farkına varmışlardır ilk seçimlerde gereğini de yapacaklardır.

Merhum Alpaslan Türkeş için yapılan hayrı eleştireceğine iktidar partisinin küçük ortağı olarak bir çarşı pazara çıkında milletimizin feryadını bir duyun, bir tane marulun bir kilo şekerin bir kilo etin kaç TL olduğuna bir göz atın. Esnafa, çiftçiye, emekliye, asgari ücretle çalışana bir sorun bakalım bu zamlar karşısında yaşayabiliyorlar mı?

Keşke böyle bir basın açıklamasıyla kendini gündemde tutacağına 20 yıldır iktidar olup da bu cennet vatanımızı bu hale getirenlerin karşısında söyleyecek bir sözünüz olsaydı. Bu zor şartlar altında yaşayan milletimizin yaşam koşullarını konuşsaydın.

Artık bu milletin gücü kalmadı. Damızlık hayvanlar inekler kesiliyor, içecek süt, ayran bile bulamayacağız. Bir çuval yem 330 TL, 25 kg’lık saman 65 TL’den satılıyor. Böyle fiyatlar dünyanın hiçbir yerinde yok. Gelin biz bu konuları konuşalım, milletimizin dertleriyle dertlenelim. Biz bu kutlu yola milletimizin dertlerine çare olmak geleceğimiz çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak için asla yorulmayacağız asla yılmayacağız asla yıkılmayacağız.”


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA