BAŞKAN BOZKURT: ÇİNE'Yİ İYİ BELEDİYECİLİK İLE TAÇLANDIRACAĞIZ
Eklenme : 06.10.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN BOZKURT: ÇİNE'Yİ İYİ BELEDİYECİLİK İLE TAÇLANDIRACAĞIZ

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt yerel seçimlere kendi adayları ile katılacaklarını açıklarken, "Çine'yi İYİ belediyecilik ile taçlandıracağız" dedi. 

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt açıklamasında; “İYİ Parti Ülkemizdeki sistemden sıkılmış ve sıkışmış seçmene alternatif olabilmek amacıyla iyiler ve cesurlar tarafından kurulmuş bir siyasi partidir. Ezan-ı Muhammedi’yle, İstiklal Marşımız ile Türk Bayrağımız ile, Atatürk ile problemi olmayan herkesi İYİ Partimize davet ediyoruz. Genel İdare Kurulumuz (GİK) tarafından 81 ilde bağımsız bir şekilde yerel seçimlere girme kararı alındı. Çine İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak kararı memnuniyetle karşıladık. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in dediği üzere “Özü Başımıza Gireceğiz”. Rotamız Net Pusulamız Millet. İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatı olarak üyelerimiz ile yaptığımız istişare ve görüşmeler neticesinde ve yönetim kurulumuz ile almış olduğumuz kararlar doğrultusunda yerel seçimlere bağımsız olarak katılma kararı aldık. Partimizin Çine’mizi İyi Belediyecilik ile taçlandıracak kadroları, aday adayları ve projeleri bulunmakta olup, ilerleyen günlerde bu konularda açıklamalar yapacağız” ifadelerini kullandı.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA