BAŞKAN BOZKURT: ÇARE ERKEN SEÇİM
Eklenme : 26.11.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN BOZKURT: ÇARE ERKEN SEÇİM

İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Erkan Bozkurt, yapmış olduğu açıklamasında; “Artık bu kafayla böyle krizleri çok uzun yaşarız gözüküyor. Çare erken seçim” dedi.  

İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Erkan Bozkurt, yapmış olduğu basın açıklamasında; “Artık halk olarak hayallerimiz, kaynaklarımız, umudumuz, gelecekten bir beklentimiz kalmıyor, akşam yatıp yarına iyi bir güne uyanabileceğimiz düşüncesini bile unutur olduk. Yarınımızın ne olacağı kaygısına düştük. Halkımız artık daha iyi bir şey hayal edemiyor. Kriz liderin ağladığı, bağırdığı, hakaret ettiği ve bütün travmalarının su yüzüne çıktığı ancak ücretini halkın ödediği bir bedel olmamalıdır. Adalet ve refah tüm halka ulaştığında devlet çalışmaları ulusal krizlere çözüm olabildiğinde göreve o pozisyona layık olanlar atandığında kriz olmaz olsa da hafifçe atlatılır. Cumhuriyet tarihinin en büyük krizi ile karşı karşıya gelmişizdir. Krizi reddeden bir iktidar var düşünemeyen çözüm aramayan iktidar kadroları kaynakları tüketmişlerdir” dedi.

“Artık bu kafayla böyle krizleri çok uzun yaşarız gözüküyor. Çare erken seçim” diyerek açıklamasına devam eden Başkan Bozkurt şu ifadeleri kullandı; “Yeter artık bari ülkemizin geleceğini iyice kötü duruma getirmeden bırakın diyoruz. Eş, dost, yandaş sizinse emekli, çiftçi, esnaf bizimdir. Dolar 13 TL’ye gitti yetki istediniz dolar ve faizle mücadele etmek için yetkiyi verdik ancak kullanamadınız kullandınız kendi eş, dost, yandaşınıza. Milletimizin size verdiği yetkiyi Millet İttifakı olarak geri alacağız çiftçimize, esnafımıza, emeklimize, üreticimize iyi geleceğiz. Vatandaşımız fakirleşiyor yandaşınız zenginliğine zenginlik katıyor. Bu zor günlerimizin tek sorumlusu mevcut iktidardadır. Ülkemizde 1 ay içinde benzine 5 kez mazota 4 kez LPG ye 6 kez zam haberi 9 gün önce bir çuval un 230 TL olup da dün itibariyle 360 TL olması bir çuval şekerin 450 TL olması dolar kurunun 13 TL bandına dayanmasından dolayı gübrenin zirai ilaçların demirin naylonun aklımıza gelebilecek üreticimizin kullandığı vatandaşımızın tükettiği birçok ürünün fiyatının misli misli artması satışların durması büyük fabrikaların fiyatları kapatması 20 yıldır ülkemizi yöneten AKP iktidarının başarısıdır.

“TÜRK MİLLETİNE VERİLMİŞ SÖZÜMÜZ VAR”

Bizler yaşadığımız yerlerde çiftçimizin, esnafımızın her bir vatandaşımızın her geçen gür zorlaşan yaşam şartlarıyla pahalılıkla uğraşırken Cumhur İttifak yöneticilerinin Ankara’dan gelmedikleri Çine’mize büyük müjdelerle geri döndüklerinin haberini vermeleri bizleri sevindirmiştir. Çine’miz için bir çivi dahi çakandan Allah razı olsun da AKP ve küçük ortağının yöneticilerinin vatandaşlarımıza bu zamlarla nasıl yaşayacaklarının müjdelerini vermelerini bekliyoruz. Çiftçimizin, hayvancımızın, esnafımızın, emeklimizin, üreticimizin asgari ücretle çalışanlarımızın alım gücünün kalmadığının nasıl yaşayacaklarını bir müjdesini de verseler bir defa değil iki defa Allah razı olsun diyecektir bu vatandaşımız. Türk milletine verilmiş sözümüz var: Başaracağız, başaracağız, başaracağız. Yapılacak ilk seçimde gideceksiniz Millet İttifakı iktidarında çiftçimizde, esnafımızda, emeklimiz de memurumuz da rahat bir nefes alacak.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA