BAŞKAN BOZKURT: BU SÜREÇTEN SONRA KİMİN NEYİN PEŞİNDE OLDUĞU ANLAŞILACAKTIR
Eklenme : 15.12.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN BOZKURT: BU SÜREÇTEN SONRA KİMİN NEYİN PEŞİNDE OLDUĞU ANLAŞILACAKTIR

İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı, partilerinden istifa eden meclis üyelerine ilişkin bir basın açıklaması yaptı. Bozkurt, “Bu süreçten sonra gelişeceklerden kimin neyin peşinde olduğu anlaşılacaktır” dedi. 



İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatı’nın almış olduğu karara aykırı davrandıkları gerekçesi ile kesin ihraç talebi ile disipline sevk edilen ve bu gelişmenin ardından partilerinden istifa eden Çine Belediye Meclis Üyeleri Cengiz İnce ve Semra Eroğlu hakkında açıklama yapan İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; İYİ Parti’nin varlığına bağlı olarak siyasi olur bulanların teşkilatlara ve seçmenlere karşı sorumlulukları olduğu gibi kurumsal yapımıza ve Genel Başkanımıza karşıda sorumlulukları vardır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in GİK toplantısı sonrası almış olduğu karar sonrası “Özü Başımıza” yerel seçimlere gireceğiz, 81 ilde kendi adaylarımızı çıkaracağız kararının arkasından İYİ Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu’nun almış olduğu karar neticesinde Çine Belediye Başkanlığı seçimi için İl Teşkilatımız, Çine İlçe Yönetim Kurulumuz ve Meclis Üyelerimiz ile yapılan toplantıda; Belediye Başkanı seçimi içinde kendi adayımızla seçime girme kararı alınmıştır. Meclis Üyelerimiz çağrılmış, partimizin kararı kendilerine iletilmiş ancak onlar partimiz politikalarına uymak yerine 5 yıldır yaptıklarının aynısını yaparak bireysel anlaşmaları gereği aday olmayacaklarını belirtmişlerdir. Partimiz adına aday olmaları kazanıp kaybetmek düşüncesiyle değil, partimizin politikasını ve Yönetim Kurulu kararını uymayı gerektirmez mi? Aday olmaları halinde kimin kimi destekleyeceği konusunda alınan bir kararımız olmadığı halde ihraç istemiyle disipline sevk edilen meclis üyelerinin çoktan pazarlıklarını yapmış ve kendileri pazarlığın içinde olmuşlardır. Bir partinin meclis üyesi neden partisi adına başkanlığa olmak istemez. Bu süreçten sonra gelişeceklerden kimin neyin peşinde olduğu anlaşılacaktır. 13/12/2023 Çarşamba günü akşamı yapılan toplantı sonrası Saat:23:30’da yönetim kurulu kararı ile ihraç talebiyle disipline sevk edilmişlerdir.


Bayram Arslan 17.12.2023 18:51
Erkan başkan yanılıyorsun, aldığımız karar (Özü baş ımıza karsrı) 2024 mart ayonda yspılacak seçim için geçerlidir. Söke ilçemizde yapılan seçimde İyi parti il yönetimi ne yaptı araştır bakalım.. Bu parti iyi ve cesurlar ın kurduğu partidir ki gücü ilkeli siyasettir. Bunu ya anlayın yada öğrenin artık.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine İYİParti

Yazılım EMA