BAŞKAN ALİ TARHAN ÇİFTÇİNİN SESİ OLDU ZAMLARIN GERİ ÇEKİLMESİNİ TALEP ETTİ
Eklenme : 04.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN ALİ TARHAN ÇİFTÇİNİN SESİ OLDU ZAMLARIN GERİ ÇEKİLMESİNİ TALEP ETTİ

Çiftçinin zor günler geçirdiğini belirten Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Tarhan, yeraltı su ücretlerine yapılan zammın geri çekilmesini talep etti.



Adnan Menderes Sulama Birliği yeraltı su ücretlerine zam uyguladı. 2022 yılında hektar başına 22 lira olan yeraltı su ücreti 30 lira, ruhsatsız kuyular için 55 lira oldu. Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Tarhan Çine Kaymakamlığına dilekçe sunarak yapılan zamların geri çekilmesini talep etti.

TARHAN: ÇİFTÇİMİZİN AYAKTA KALABİLMESİ İÇİN…

Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Tarhan, “Çiftçi zor günlerden geçiyor. Ülkemiz ve milletimiz için üreten çiftçilerimizin yanındayız. Bu zamlar çiftçimizin ekonomisine zarar verecektir. Bu zammın yetkili merciler tarafından geri çekilmesini istiyoruz. Bu konuda yetkililerin üzerine düşen görevi yapacağı ve üreticimizin yanında olacağı düşüncesi içerisindeyiz. Çiftçimizin ayakta kalabilmesi için onların önünü açmalıyız. Üretemezsek yok oluruz” şeklinde konuştu.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA