BAŞKAN AHMET SERT’E ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ
Eklenme : 28.01.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN AHMET SERT’E ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can ve beraberindekiler Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert’i ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, Çine Emniyet Komiseri Uğur Kuş ve polis ekipleri, Eysim Mineral Madencilik Güvenlik Müdürü Engin Asar, MHP Çine İlçe Başkan Yardımcısı Zübeyir Özdemir ve Namık Yüksel, Çine Topçam Motorlu Taşıt Sürücü Kursu İşletme Sahibi Cemal Türkan ve beraberindekiler, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert’i ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Başkanlar, Ahmet Sert’e yeni görevinde başarılar dilerken, şoför esnafının her daim yanında olduklarını belirtti.




Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


ÇİNE ŞOFÖR

Yazılım EMA