BAŞKAN ADAYI DİNÇER E-SPOR MERKEZİ KURACAKLARINI AÇIKLADI
Eklenme : 21.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN ADAYI DİNÇER E-SPOR MERKEZİ KURACAKLARINI AÇIKLADI

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer gençler için hayata geçirmek istediği projesini açıkladı. Dinçer; "E-Spor Merkezi kuracağız" dedi.



AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer gençler için E-Spor Merkezi kuracaklarını açıkladı. Başkan Adayı Dinçer, "Son yıllarda tüm dünyada ve ülkemizde çok popüler hale gelen Elektronik Spor turnuvalarına katılmak isteyen gençlerimize oyun bilgisayarları ve ekipmanlarını kullanma imkanı sunacağız. Merkezimizde ayrıca birbirinden farklı düzenlenecek oyun analizi, strateji geliştirme, takım çalışması, refleksleri güçlendirme ve mental dayanıklılığı arttırma gibi eğitimler gençlerimizi bekliyor olacak. Dijital oyunlara ilgi duyan, oyun stratejileri konusunda rekabetçi ve E-Spor turnuvalarına katılmak isteyen gençlerimiz için E-Spor Merkezi projemizi 2024 yılı içerisinde hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


AliDinçer e-spor

Yazılım EMA