BAŞKAN ADAYI ALİ ÖRTER PROJELERİNİ ANLATTI: ÖRTER ‘ODA ÇALIŞACAK ESNAF KAZANACAK’ DEDİ
Eklenme : 18.03.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN ADAYI ALİ ÖRTER PROJELERİNİ ANLATTI: ÖRTER ‘ODA ÇALIŞACAK ESNAF KAZANACAK’ DEDİ

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ziraat Mühendisi Ali Örter, göreve geldikleri takdirde gerçekleştirmeyi düşündükleri projeleri anlattı. Örter, “Esnafımız için çalışmaya, gayret etmeye, yenilikler ile buluşturmak için geliyoruz. Oda çalışacak esnaf kazanacak” dedi.

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Ziraat Mühendisi Ali Örter, “Yöneticilik kariyerimde ilk olarak Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda Denetim Kurulu Başkanlığı yaptım. Sonrasında 2012-2015 yılları arasında Çine Madranspor Kulüp Başkanlığı yaptım. Başkanlığımın 2013-2014 sezonunda yönetim kurulu üyelerim ile birlikte kulübün 28 yıllık hasretine son vererek Çine Madranspor’u 3. Lig’e çıkarma başarısını gösterdik. Güler yüzlü ve çalışkan ekibim ile şimdi de Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına talibim. Esnafımızın sorunlarına çare olmak, Oda’mızı yenilikler ile buluşturmak için bu kutlu göreve talip olduk. Var olan sorunları çözümlendirmek ve esnafımıza hizmet etmek için heyecanlı ve kararlıyız” dedi.

Başkan Adayı Ali Örter, “Güleryüzlü, çalışkan ve ilçe esnafına hizmet aşkı ile gayretli ve azimli bir ekip oluşturduk. İlçe esnafını yenilikler ile buluşturmak ve esnaf yararına hizmet etmek için umut ve heyecan yüklüyüz. Esnafımız için sahalara indik, kendimizi anlattık, söz artık onlarda. Esnaflarımız sağ olsun bizleri bağırlarına bastı. Onların dertlerini sorunlarını ve önerilerini dinledik. Eksik gördükleri konuları bizlere ilettiler. Esnafımız için çalışmaya, gayret etmeye, yenilikler ile buluşturmak için geliyoruz. Oda çalışacak esnaf kazanacak. Güçlü, çalışkan ve güler yüzlü kadromuz ile oda çalışacak esnaf kazanacak. İnançlı ve kararlıyız” şeklinde konuştu.

Göreve geldiklerinde gerçekleştirmek istediklerini projelerden bahseden Başkan Adayı Ali Örter, “E-Ticaret projemiz ile iş hayatına büyük imkanlar ve kolaylıklar sağlayan internet hizmetini en iyi şekilde esnafımıza sunmak üyelerimizin iş hacmini genişletmek ve artmasını sağlayarak katkıda bulunacağız. İnternet sitesi yapımı, sosyal medya desteği gibi günümüz şartlarında olmazsa olmaz bu hizmetleri esnaflarımız ile buluşturacağız. Bu konularda üyelerimize teknik destek sağlayacağız” dedi.

ÖRTER: ESNAFA ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ SUNACAĞIZ

“Her işin başı sağlık, sağlık alanında hayata geçirmek istediğimiz bir projemiz var” diyen Başkan Adayı Ali Örter: Üyelerimiz ve ailelerine yönelik ‘Ücretsiz Anlaşmalı Doktor’ uygulamasına geçerek, esnafımız ve birinci derece yakını için kan alma, tansiyon ölçme, iğne ve pansuman gibi sağlık hizmetlerini üstlenerek Oda’mıza kazandıracağımız hemşire ile bu hizmetler işyeri ve evlerde ücretsiz olarak uygulayacağız” dedi.

ÖRTER: HAKLARINI SAVUNMAK İÇİN YETKİ İSTİYORUZ

Başkan Adayı Ali Örter, “Esnafımızın ekonomik kazancı ve sağlığına vermiş olduğumuz değerlerin yanı sıra haklarını da savunmak için yetki istiyoruz. Esnafımızın hakkını savunmak için oluşturulacak avukatlık sistemi ile esnaflarımız kendilerini daha çok güvende hissedecek ve yalnız olmadıklarını her alanda haykıracağız” dedi.

“ODA ÜYELERİ VE EVLATLARINA EĞİTİM DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ”

Başkan Adayı Ali Örter, “Biz bir aileyiz. Esnaflarımız evlatları için canla başla ayakta kalma mücadelesi veriyor. Esnaflarımızın evlatları bizimde evladımız. Bugünün genç nesilleri yarınlarımızın teminatı evlatlarımız için başkanlık dönemim boyunca Aydın Özel Lider Okulları’ndan yüzde 10 indirim fırsatı yarattık. Ayrıca üyelerimiz ve evlatlarına ücretsiz İngilizce eğitimi de verebilme imkânı oluşturduk” şeklinde konuştu.

ÖRTER: MUHASEBE ÜCRETLERİNİ MUTLAKA MEVCUT RAKAMIN ALTINA İNDİRECEĞİZ

Başkan Adayı Ali Örter, “Basit Usul Muhasebe Hizmet ücretlerini mutlaka mevcut rakamın altına indirip esnaf üyelerimizi biraz daha rahatlatacağız. Doğal afet, iş kazaları, yangın gibi durumlarda maddi ve manevi desteklerimiz ile aile olduğumuzu her daim esnafımıza hissettirecek bu konularda esnafımızın mağduriyetini gidermek için elimizden ne geliyor ise bir fazlasını yapmak için gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı. Örter, Oda’ya ait proje alanına teşvik ve hibe desteklerini avantaja çevirerek soğuk hava deposu oluşturacaklarını söyledi.




Haber Resimleri















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA