BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Eklenme : 04.06.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Çine ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, “Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.



Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılından itibaren 81 ilde hayata geçirilen “Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında Çine’de düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler, ödüllerini aldı. Öğrencilerin dil becerileri ve kelime hazinelerini zenginleştirmeleri ve aynı zamanda dilimize olan sevgilerini artırmaları hedefiyle yapılan projenin ödül töreni ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleşti. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Şube Müdürleri Mehmet Ertaş, Muhammet Karaatmaca ile okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Projeyle ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sadık Yavuzkan, “Dilimizin Zenginlikleri” projesinin amacının, öğrencilerin dilimizin zenginliklerini keşfetmelerini ve doğru kullanmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Yavuzkan, Proje kapsamında ilçemizde çeşitli yarışmalar düzenledik. Bu yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Törende yarışmalarda birinci olan öğrenciler şiirlerini okudu. Müzik öğretmenleri Olgaç Yurtsever, Ayşen Yiğit Yurtseven ve Ersel Topal tarafından gönüllere yer etmiş türküler seslendirerek, törene renk kattı. Son olarak protokol üyeleri tarafından dereceye giren öğrencilere ödülleri taktim edildi.


Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine eğitim

Yazılım EMA