BAŞARILI BİR KADIN HİKAYESİ HASİBE KORKUT: KADIN İSTERSE YAPAMAYACAĞI ŞEY YOKTUR
Eklenme : 08.01.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞARILI BİR KADIN HİKAYESİ HASİBE KORKUT: KADIN İSTERSE YAPAMAYACAĞI ŞEY YOKTUR

Çine’de yaşayan 2 çocuk annesi Hasibe Korkut, çalışkanlığı, azmi ve başarısı ile takdir topladı, ‘kadın isterse yapamayacağı şey yoktur’ dedirtti.

Çine’de yaşayan, yıllarca ev kadınlığı yapan ve çalışma hayatına cesaretle atılan Hasibe Korkut’un başarı hikayesi takdir topladı. 2 çocuk annesi Hasibe Korkut ‘yapamazsın’ telkinlerine rağmen atılmış olduğu iş hayatında başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor.

Çine Atatürk Caddesi’nde açmış olduğu yeni iş yerinde hizmet vermeye devam eden Hasibe Korkut, “Kendime güvendim, yapabilirim dedim. Eşim ve çevremdeki sevdiklerim ilk başta ‘üstesinden gelemezsin, yapamazsın’ dediler. Ama ben gayret ettim, inandım ve mücadele ettim. İlk dükkanım çok küçüktü. Şimdi 8 senedir vermiş olduğum bu mücadelemi yeni mekanımda sürdürüyorum. İlk dükkanımda yangın çıktı, artık her şey bitti denilen noktada yine yılmadım. Müşterilerime daha iyi hizmet verebilmek için var gücümle çalışıyor, hanımlar için güzel giysiler sergiliyorum. 2 çocuk annesiyim. Giyim mağazam ile ev ekonomisine katkı sağlıyor. Çocuklarım ve torunlarıma da destek oluyorum. İşimi başarılı bir şekilde yaptığıma inanıyorum. Hanımlar için gece kıyafeti, mont, elbise, abiye, tşört, tunik, şal, iç giyim, çeşitliliğimiz mevcut. Tesettürlü bayanlara da hitap eden ürünlerim var. Bodrum’a da yeni bir iş yeri açmayı hedefliyorum. Zorluklar insanı yıldırmaz güçlendirir. Kadınların isteyipte yapamayacağı şey yoktur” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri














Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


çine kadın

Yazılım EMA