BAMBİNİ ATÖLYE CAFE HİZMETE AÇILDI
Eklenme : 02.09.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAMBİNİ ATÖLYE CAFE HİZMETE AÇILDI

Çine’de hayatlarını birleştirmek isteyen Ekin Ural Kafes ve Şerife Nur Demir çiftine ait Bambini Atölye Cafe gerçekleştirilen tören ile hizmete açıldı.

İletişim: 0540 409 09 00



Çine Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:66/A adresinde hizmete giren Bambini Atölye Cafe için açılış töreni gerçekleştirildi. Nişanlı Ekin Ural Kafes ve Şerife Nur Demir çiftine ait Bambini Atölye Cafe’nin açılış törenine; Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, önceki dönem AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, ÇİPAŞ Başkanı Mustafa Demir, Eğitim İş Sendika Çine Başkanı Erkan Şahin, Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, Türk Hava Kurumu Çine Başkanı Doğan Özırmak ve çok sayıda davetli katıldı. Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak ve Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar yapmış oldukları konuşmalarında çifte bereketli kazançlar dilerken ilçeye katmış oldukları bu yeni hizmetten ötürü memnuniyetlerini dile getirdi.

BAMBİNİ ATÖLYE CAFE VE HİZMETLERİ

Çocuklar için büyük bir eğlence, büyükler için küçük bir mola sloganı ile yola çıkan Bambini Atölye Cafe’de şu hizmetler bulunmakta: Atölye ve oyun gruplarımız miniklerimizin yaş gruplarına ve gelişimlerine uygun olarak düzenlenecektir. Programımız öğretmenimiz eşliğinde çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanacaktır. Oyun alanlarımız çocukların sağlığı için tamamen ahşap malzemelerden üretilmiştir. Oyuncakların büyük çoğunluğunda yine ahşap malzeme tercih edilmiştir. Serbest oyun alanımız, yetişkinlerin kafede keyifli vakit geçirirken çocuklarını gözlemleyebileceği bir alana konumlandırılmıştır. Oyun ablası, çocuklarınıza oyun alanında eşlik edecektir. Çocuklarınız Bambini’de eğlence dolu bir deneyim yaşarken sizler de kafemizde bulunan tatlı ve içeceklerimizle bu anın keyfini çıkartabilirsiniz. Atölyemizde belirli aralıklarla çocuk ve ebeveyn gelişimi üzerine alanında uzman kişiler tarafından düzenlenen workshoplar ile hem çocuğunuzun gelişimini hem de kendi gelişiminizi destekleyebilirsiniz.


Haber Resimleri
























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine Bambini

Yazılım EMA