BALIKÇI ARİF GÜRSOY: ÇİNE’YE VERDiĞİMİZ HİZMETİN ONURU GURURU BİZE YETER
Eklenme : 16.11.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BALIKÇI ARİF GÜRSOY: ÇİNE’YE VERDiĞİMİZ HİZMETİN ONURU GURURU BİZE YETER

Çine’nin en büyük balık tedarikçisi Artemis Deniz Balıkçılık’ın İşletme Sahibi Arif Ali Gürsoy, iftira ve asparagas haberlere yanıt verdi. Arif Gürsoy, “Çine halkı için işimizin başındayız. Bizi çekemeyenlerin, ‘yok devir etmişler. Yok adres değiştirmişler’ gibi sözleri kulağımıza geldi. Biz bir iki kendini bilmezlerin yıpratabileceği kişiliğe ve karaktere sahip insanlar değiliz. Artemis Ailesi olarak Çine’ye verdiğimiz hizmetin onuru, gururu bize yeter. Herkes kendi işine baksın” dedi.

Siz isteyin balık ayağınıza gelsin: 0256 711 01 01



Çine’de sektörünün en büyüğü olma özelliği taşıyan ve balık denince akla ilk gelen işletme Artemis Deniz Balıkçılık, üzerine atılan iftiralara ve karalama kampanyalarına yanıt verdi. Arif Gürsoy, “Artemis Deniz Balıkçılık olarak aynı adresimizde hizmetlerimiz devam etmekte. Uydurulup gerçekmiş gibi lanse edilen yalanlara kanmayın. Çine halkı için işimizin başındayız. Bizi çekemeyenlerin, ‘yok devir etmişler. Yok adres değiştirmişler’ gibi sözleri kulağımıza geldi. Çine Kapalı Pazar Yeri’nin hemen yanındaki mekanımızda sizler için hizmetlerimiz devam etmekte. Taptaze balıklarımız ile Allah’ın bize vermiş olduğu ömür ve imkân kadar siz değerli müşterilerimiz için çalışmaya, alnımızın alın teri ile mesleğimizi icra etmeye ve rızkımızı çıkarmaya devam edeceğiz. Yaşım 56, 50 yıldır bu işin içerisindeyim. Beni anam denizde doğurdu. Biz bir iki kendini bilmezlerin yıpratabileceği kişiliğe ve karaktere sahip insanlar değiliz. Artemis Ailesi olarak Çine’ye verdiğimiz hizmetin onuru, gururu bize yeter. Herkes kendi işine baksın” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri











Saliha Şahin 17.11.2023 22:39
Pis dolandırıcı haramzade şerefsiz adi herif teki bu adam


Saliha Şahin 17.11.2023 22:46
Yorum yanlışlıkla yazılmıştır başka bir haberin altına yazıyorum diye yazıldı.Dikkate almayın kusura bakmayın.Silebilirseniz sevinirim.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA