BAKAN KURUM'UN KORONA TESTİ POZİTİF
Eklenme : 10.02.2022
Haber Tipi: Ulusal Haber

BAKAN KURUM'UN KORONA TESTİ POZİTİF

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Covid-19 testi pozitif çıkan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz." açıklamasında bulundu.



AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kovid- 19 testi pozitif çıkan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI PEŞ PEŞE GELDİ
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum'un Kovid- 19 testinin pozitif olduğunu öğrendim. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim acil şifalar versin" açıklamasında bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Koronavirüse yakalanan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn.Murat Kurum Beyefendi'ye, geçmiş olsun. Rabbim, tez zamanda şifa versin inşallah.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: COVID-19 test sonucu pozitif çıkan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Bakanımıza ve tedavi gören tüm hastalarımıza Rabbim’den acil şifalar diliyorum.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Korona BAKAN

Yazılım EMA