BAKAN FİDAN ÇİNE'Yİ KONUŞTU
Eklenme : 30.09.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAKAN FİDAN ÇİNE'Yİ KONUŞTU

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AK Parti Çine İlçe Teşkilatı'ndan Çine hakkında bilgi aldı. 

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Muğla'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Muğla Valisi İdris Akbıyık'ın makamında başlayan ziyaretin ardından Bakan Fidan, çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın, Kavaklıdere Belediyesinde gerçekleştirdiği ziyarete, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar ile AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı da eşlik etti. Bakan Fidan, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir’den Çine hakkında da bilgiler aldı. 

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın Muğla programına eşlik ettik. Bakanımız Fidan, ilçemiz hakkında da bizlerle istişare etti. İlçemizdeki devlet yatırımlarımız hakkında kendisini bilgilendirdik. Kendisini ilçemizde de konuk etmek istediğimizi belirttik” dedi.




Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA