AYYILDIZ KARDEŞLER YEMEK SALONU HİZMETE AÇILDI
Eklenme : 18.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

AYYILDIZ KARDEŞLER YEMEK SALONU HİZMETE AÇILDI

Çine’de yaşayan Turgut Ayyıldız’ın gıda sektöründe garsonluk ile başlayan mücadelesi kendi iş yerini açması ile taçlandı. Ayyıldız Çorba Yemek ve Izgara Salonu gerçekleştirilen tören ile vatandaşların hizmetine açıldı.

ALO PAKET: 0537 380 31 92

Çine’nin Mutaflar Mahallesi’nden Turgut Ayyıldız 23 yaşında kardeşi Medine Ayyıldız ile birlikte kendi iş yerini açtı. Gıda sektöründe uzun yıllar farklı alanlarda hizmet veren genç girişimci Turgut Ayyıldız’a ait Ayyıldız Çorba Yemek ve Izgara Salonu gerçekleştirilen tören ile vatandaşların hizmetine açıldı. Açılış törenine; Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, “Çine’mizin gelişmesi ve güzelleşmesi için bu gençlerimize sahip çıkmalıyız. Ben kendisini takdir ediyorum. Her zaman maddi ve manevi bu kardeşimizin yanındayız. Gençleri teşvik ediyor kendi rızıklarını kazanmaları için yardımcı oluyoruz. Ben Oda başkanlığı görevine geldiğimde bin 300 üyemiz vardı şimdi ise üye sayımız bin 795’e yükseldi. Yerli esnafımıza sahip çıkalım. Kardeşimize yeni iş yeri hayırlı uğurlu olsun” dedi.

MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç ise, “İnşallah Çine’miz daha da güzelleşecek ve büyüyecek. Gençlerimiz memleketinden göç etmeyerek doğdukları yerde iş güç sahibi olacak. Kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.

GARSONLUKTAN PATRONLUĞA

9 yıldır gıda sektöründe farklı alanlarda hizmet verdiğini ve hayalindeki iş yerini açmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Turgut Ayyıldız, “9 yıldır gerek köfteci dükkanlarında gerek çorbacı dükkanlarında, restoranlarda garsonluktan başlayarak aşçılığa varana kadar hizmet ettim. Çok mücadele verdim. Bir gün kendi iş yerini açmak için çok uğraştım çok çalıştım. Çok ezildik çok zor günlerden geçtik. Ama yılmadım gayret ettim kendi iş yerimi açtım” dedi.

“HİZMETLERİMİZDE ÇOK İDDİALIYIZ”

İşini hakkıyla yapmak için gayret ettiğini ve tüm hizmetlerinde iddialı olduğunu belirten Turgut Ayyıldız, “Yemeklerimizde kendi zeytinyağımızı kullanıyoruz. Gerek yemek gerekse aperatif hizmetlerimizde temiz ve günlük malzemeler kullanıyoruz. Baştan sona her hizmetimizin başında varım. Paket servisimiz mevcut. Fiyatlarımız çok uygun. Pazar günleri hariç haftanın her günü saat:21.30’a kadar açığız. Düğün ve cemiyetlere organizasyon hizmetlerimizde mevcut” diye konuştu.

 




Haber Resimleri

























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA