AYŞE DERE KENDİ İŞ YERİNİ AÇTI
Eklenme : 17.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

AYŞE DERE KENDİ İŞ YERİNİ AÇTI

Çine’de yaşayan ve bir süredir iletişim hizmetlerini farklı işyerlerinde gerçekleştiren Ayşe Dere kendi iş yerini kurdu. Ayşe İletişim tören ile hizmete açıldı.

Çine’de yaşayan ve farklı iletişim noktalarında ilçe halkına uzun bir süredir hizmet eden Ayşe Dere Hamitabat Mahallesi Atatürk Caddesi No:124/A adresinde kendi işyerini kurdu. Vodafone ve Turkcell bayiliği de bulunan Ayşe İletişim gerçekleştirilen tören ile hizmete açıldı. Dualar eşliğinde yapılan açılış törenine; Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, CHP Çine Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kıvrak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Celal Özden; “Genç kadınlarımızın kendi ayakları üzerinde durması, ekonomik özgürlüğünü kazanması çok değerli bir şey. Kadınlarımızı bu anlamda destekliyoruz. Ayşe kızımıza yeni iş yeri hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Başkan Metin Uyar ise, “Ayşe kızımıza yeni işyerinde hayırlı işler bol kazançlar diliyoruz. Bu gençlerimize sahip çıkmak boynumuzun borcu” diye konuştu.




Haber Resimleri


























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA