AYHAN YILDIZ ANAOKULU'NDA EĞLENCE VAKTİ
Eklenme : 12.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

AYHAN YILDIZ ANAOKULU'NDA EĞLENCE VAKTİ

Çine Ayhan Yıldız Anaokulu'nda ilk kez düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde bor araya gelen kadınlar gönüllerince eğlendi. 

Çine Ayhan Yıldız Anaokulu tarafından gerçekleştirilen birlik ve beraberlik gecesi Belediye Sosyal Tesisleri Düğün Salonunda yapıldı. Veliler ve öğrencilerin katıldığı geceye hayırsever vatandaş okula ismi verilen Ayhan Yıldız'da katıldı. Eğlence dolu gecede Atalay Gümüş sahne aldı kadınlar gönüllerince eğlendi. 

Okul Müdürü Firdevs Karaman, "Okul aile birliğimizin bu yıl ilk kez düzenlemiş olduğu okul çayımıza hepiniz hoş geldiniz. Biz okul okul yöneticileri ve öğretmenler olarak okulumuzun gelişimi ve eğitimin kalitesi için elimizden gelenin daha fazlasını yapsak da velilerimizin desteği olmadan bu işin altından kalkamayız. Bu kadar önemli yere sahip olan okul aile işbirliğinin bir neticesi olarak da bugün hepimiz buradayız. Amacımız eğitime destek olurken biraz deşarj olabilmek umarım gönlünüzce eğlenebileceğiniz bir gece olur. Ben okulum adına destek olan tüm esnaf iş adamları ve firmalara gönülden teşekkür ediyorum. İstanbul'dan buralara gelen Atalay Gümüş Beyefendiye tesis imkanı sağlayan belediyemize, organizasyonunu bize büyük desteği olan armoni müzik ve ekibine tüm öğretmenlerimi ayrıca teşekkür ederim" şeklinde konuştu. 

Okul Aile Birliği Başkanı Esra Şahin ise, "Bizler okul aile birliği olarak okulumuzun eğitim ihtiyaçlarına destek olmak adına bu organizasyonu düzenledik" diyerek gecede emeği geçen herkese teşekkür etti. 




Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA