AYGARDEN ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINI AĞIRLADI
Eklenme : 27.10.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

AYGARDEN ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINI AĞIRLADI

Aygarden Kahvaltı Restaurant Türk Milleti’nin şehit ve gazi ailelerine vermiş olduğu değeri bir kez daha gözler önüne serdi. Aygarden, Cumhuriyetin 100. Yılı’nda şehit ve gazi ailelerini bir araya getirerek misafir etti.



"Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir" sözünün, devlet yönetiminde en belirgin şekliyle yerini aldığı ve Cumhuriyetin ilan edildiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl dönümü münesebeti ile Aygarden Kahvaltı Restaurant şehit ve gazi aileleri ile birlikte Çine protokolünü ağırladı. Türk Bayrakları ile donatılan restaurantta şehit ve gazi ailelerine; Çine Kaymakamı Murat Büyükköse, Çine Jandarma Karakol Komutanı Memiş Arı, Çine İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz, Çine Askerlik Şubesi Başkanı Soner Yılancı, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Çine Sosyal Yardımlaşma Dermeği Başkanı Günay Ocak ve Çine Müftüsü Yahya Ofşin’de eşlik etti. Kahvaltı ve çeşitli ikramların sunulduğu programda Çine Müftüsü Yahya Ofşin eşliğinde şehit ve gaziler için dualar okundu.

Aygarden Kahvaltı Restaurant İşletme Sahibi F. İlkay Cengiz Özkan, “Cumhuriyetimizin 100. yılında bu vatan ve millet için canını hiçe sayan şehitlerimiz ve gazilerimizin ailelerini ağırlamak bizlere onur ve gurur verdi. Sağolsunlar Sayın Kaymakamımız Murat Büyükkköse, İlçe Jandarma Komutanımız Memiş Arı, İlçe Emniyet Müdürümüz Öner Oflaz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık Yavuzkan, Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanımız Günay Ocak, İlçe Müftümüz Yahya Ofşin ve beraberinde bizleri onurlandıran şehit yakınları ve kurum personellerimize çok teşekkür ediyoruz. Elimizden geldiğince onları mutlu etmek bir ve beraber olduğumuzu hissettirmek istedik. Onları mutlu edebildiysek bize ne mutlu. Hatamız ve eksiğimiz oldu ise affola. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Yaşasın Cumhuriyet ve Türk Milleti” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA