AYGARDEN AİLESİNDEN BAŞKAN KIVRAK’A ZİYARET
Eklenme : 17.09.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

AYGARDEN AİLESİNDEN BAŞKAN KIVRAK’A ZİYARET

Aygarden Kahvaltı Salonu İşletme Sahibi İlkay Cengiz Özkan, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’ı ziyaret etti.



Aydın-Muğla Karayolu Çine Dorumlar Kavşağı’nda hizmet veren Aygarden Kahvaltı Salonu’nun İşletme Sahibi İlkay Cengiz Özkan ve İşletme Sorumlusu Fatma Kömürcü, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’ı makamında ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut’unda bulunduğu ziyarette İlkay Cengiz Özkan bugüne kadar vermiş oldukları desteklerden dolayı Başkan Mehmet Kıvrak’a teşekkürlerini iletirken, “Merhum Başkanımız Enver Salih Dinçer’in de bize çok desteği oldu. Değerli Başkanımız Mehmet Kıvrak Bey’in de her daim ilçe esnafı ve ilçeye hizmet edenlerin yanında olduğunu ve olacağından şüphemiz yok. Aydın-Muğla Karayolu üzerinde Çine başta olmak üzere Aydın, Muğla ve yolumuzu kullanan vatandaşlarımıza hizmet etmek için mücadelemiz ve gayretlerimiz devam etmekte” şeklinde konuştu.

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, İlkay Cengiz Özkan ve Fatma Kömürcü’yü ağırlamaktan onur ve gurur duğduğunu ifade ederek, “Belediyemizin yetkileri ve sorumlulukları kapsamında ilçemizde faaliyet gösteren esnaf ve yatırımcılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Aygarden Ailesi ve ilçemiz için elimizden geleni yapmaya her daim hazırız” dedi.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA