Aydın'ın en uzun süreli oda başkanı güven tazeledi
Eklenme : 03.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

Aydın'ın en uzun süreli oda başkanı güven tazeledi

Aydın Terziler ve Konfeksiyoncular Odası’nın 41’inci Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Yüksel Sabancı güven tazeledi.

Aydın Terziler ve Konfeksiyoncular Odası’nın 41’inci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Faaliyet ve denetim raporunun kabul edilmesinin ardından yapılan oylamada mevcut Başkan Yüksel Sabancı üst üste 11. kez başkanlığa seçildi. Sabancı’nın tek aday olduğu kongrenin divan başkanlığını Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan yaptı.

11. kez başkanlığa seçilen Yüksel Sabancı üyelere teşekkür ederken “1988'den bu yana Aydın Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanlığı görevini yapıyorum. 3 sene Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkan Vekilliği görevibde bulundu. 1996-1999 yıllarında yine 14 sene Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Vakfı kurduk bu Vakıfta 14 yıl yöneticiliğini başkanlığını ve başkan vekilliğini yaptım. Türkiye Terziler ve Konfeksiyoncular Giyim Sanatkarları Feerasyonu'nun yönetim kurulu üyeliğibi yaptım. 12 yıl çıraklık eğitimde görev yaptım. 17 yıl maliyede takdir komisyonluğu görevini yaptım. Başkanlık görevim boyunca çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldım. Bu görevlerimi layıkıyla yerine getirdim. Ömrümün yarısını üyelerim için geçirdim, gerekirse diğer yarısını da sizler için geçiririm. Sizler gibi değerli insanların başkanlığını yapmaktan büyük onur duyuyorum. Kongremiz hepimize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı

Sabancı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Yener Tavas, Turhan Eser, Aliksan Uyar, Nesrin Gülay, Selçuk Mantar ve Mücahit Kutlay.” Yönetim kurulu yedek üyeliğine ise Mehmet Eser, Abdullah Bahat, Nedim Karasu, Firdevs Yeşil, Fehmi Ulufer, Mehmet Gezginoğlu ve Nuğman Gedik seçildi.

Denetim kurulu asil üyeler Orhan Nadi Mavi, Salim Akbulut ve Halim Şen olurken denetim kurulu yedek üyeliklerde ise Şenay Adanır, Akben Serbest ve Evcim Aksoy yer aldı.




Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Aydın terzi

Yazılım EMA