AYDIN VALİSİ AKSOY ÇİNELİ MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
Eklenme : 29.12.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

AYDIN VALİSİ AKSOY ÇİNELİ MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Çineli mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

 



Çine Belediyesi Sosyal Tesisler Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Aydın İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ali Naci Aldemir, Aydın İl Emniyet Müdürü Suat Ekici, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, kurum amirleri, daire müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Vali Aksoy, vatandaşın huzuru için yaşanabilecek uyuşturucu ticareti, hırsızlık gibi konuların titizlik ile üzerinde gittiklerini belirterek muhtarlardan bu konularda duyarlı olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

 

Aksoy, “Uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele çalışmalarını sürdürüyoruz. Bölgenizde şüpheli bir durum var ise güvenlik birimlerimize bildirmenizi bekliyoruz. İhtiyacı olan vatandaşlarımız ile engelli vatandaşlarımıza gerekli yardımları yapıyoruz. Bu konuda eğer bu devletimizin imkanlarından yararlanmayan vatandaşlarımız var ise Kaymakamlığımıza lütfen bildiriniz. Kadın sağlığı projemiz var. 15-69 yaş arası bütün kadınlarımıza eğitim vermeyi düşünüyoruz. Orman yangınlarına karşı hepimiz daha çok duyarlı olmalıyız. Çine’mizde de geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız yangınlar hepimizi çok üzdü. Okullarımızda çocuklarımızın güvenliği için okul civarında öğrenci olmayan kişilerin beklemesini yasakladık. İnternet kafelerimiz ders saatinde öğrencileri kabul edemez buna uymayanları cezalandırıyoruz. Şu an yağmurlar iyi gidiyor inşallah bu sene kuraklık yaşamayız. Bu anlamda da suyu kurallarına göre kullanmamız gerekiyor” dedi.

 

Toplantının basına kapalı olarak gerçekleştirilen kısmında muhtarlar Valilik tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ve yatırımlar için Vali Aksoy’a teşekkürlerini iletirken ayrıca gerçekleştirilmesi ve çözümlenmesi beklenen sorunları da iletme fırsatı buldu.


Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA