AYDIN ÖZEL PUSULA EĞİTİM KURSLARI ÇİNE ŞUBESİ AÇILDI
Eklenme : 15.06.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

AYDIN ÖZEL PUSULA EĞİTİM KURSLARI ÇİNE ŞUBESİ AÇILDI

Aydın’da hizmet veren ve eğitimin önemli markalarından Pusula Özel Eğitim Kursları Çine’de şube açtı. Çine’ye değer katması ön görülen eğitim şubesi görkemli bir açılış töreni ile hizmete açıldı.



Aydın Pusula Özel Öğretim Çine Kursu, Çine Cumhuriyet Mahallesi Şht. J. Kom. Çvş. Ali İhsan Uzun Caddesi üzerindeki adresinde hizmet vermeye başladı. Açılış törenine, çok sayıda davetli katıldı. Halk oyunları gösterisinin sergilendiği açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Çine eğitimine değer katacak olan eğitim kurumunun kurucu temsilcisi Halit İlhan Tunalı, 2010 yılında tamamı öğretmenlerden oluşan kurucular, Aydın’ın en başarılı ve istikrarlı dershanelerinden Özel Aydın Pusula Dershanesi’ni faaliyete geçirmişlerdir. Kurulduğu yıldan itibaren en üst düzeyde başarı yakalayan, bir öğretim üssü olarak zihinlerde yer etmiştir. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı'ndan itibaren Pusula Temel Lisesi adı altında okula dönüşmüş ve eğitim faaliyetlerine devam ettirmiştir. Pusula Eğitim Kurumları, 2015 yılında açılan ortaokul öğrencilerine yönelik faaliyet gösteren Pusula Kişisel Gelişim Kursları, 2016 yılında Lise düzeyinde eğitim veren Pusula Özel Eğitim Kursları ve son olarak da 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında hedeflerini büyüterek, eğitimde kazandığını yine eğitime yatırım yaparak büyüme anlayışı ile Özel Aydın Pusula Kolejini açmıştır. Her yıl üniversite ve liselere hazırlık sınavlarında öğrencilerini topluca hedeflerine ulaştırmada yüksek başarılara imza atmıştır. 4 şubesinde 150’ye yakın çalışanı, 1500’ü aşkın öğrenci sayısı ile Aydın’da eğitime yön veren Pusula Eğitim Kurumlarının başarısı, her yıl geliştirilen disipline dayalı ve takipçi sistemi, modernize edilmiş eğitim modelleri ve güçlü öğretmen kadrosuna dayanmaktadır” şeklinde konuştu.

Tunalı, “2023 2024 eğitim ve öğretim yılında faaliyetlerine bu kampüste başlayacak olan Pusula Özel Öğretim Kursu Çine şubemizde merkezimize bağlı olarak aynı eğitim modeli, disiplin ve takibe dayalı sistemi ve güçlü öğretmen kadrosu ile siz değerli Çinlilerin hizmetinde olacaktır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ‘Bir millet irfan ordusuna sahip olmadıkça muharebe mekanlarında ne kadar parlak zaferler elde eder ise etsin o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuna ve eğitime bağlıdır’. Açılışımızda bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

BAŞKAN VEKİLİ KIVRAK: HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Açılışta katılan Çine Belediye Başkan Vekili Mehmet Kıvrak, “Yarınlarımızın teminatı olan gençlerimize yardımcı olacaklarına inandığım Pusula Eğitim Kurumları’nın Çine’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu eğitim yuvasını Çinemize kazandıran herkese çok teşekkür ederim” dedi.

 


Haber Resimleri





















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA