AYDIN ÇİNE'DEKİ BU TURNUVAYI KONUŞUYOR
Eklenme : 02.04.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

AYDIN ÇİNE'DEKİ BU TURNUVAYI KONUŞUYOR

Çine’de yenilenen yeni yüzü ile hizmet vermeye başlayan Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilecek olan yeme ve içmenin sınırsız ve ücretsiz olduğu büyük okey turnuvası’nda ilk kazanan takım 80 bin TL değerinde sıfır motosiklet, ikinci turnuvanın kazanan takımı ise Reno Klio marka otomobile sahip olacak.

Turnuvaya katılmak için; 0552 078 73 26



Çine'nin en eski ve sembolleri arasında yer alan Atatürk Parkı Yücel Kip ve Mehmet Emin Aldemir ortaklığı ile yenilendi. Parkın yenilemesinde müşteri memnuniyeti ön planda tutularak hiçbir masraftan kaçınılmadı. Temizlik ve hijyenin önemsediği park mutfağına varana kadar yeniden yaratıldı. Meşrubat çeşitleri, tost, hamburger, patates cips, kuruyemiş, çay, kahve ve cips çeşitlerinin bulunduğu parkta bilardo salonu da yenilendi. Okey, pişti, monopoli ve benzeri oyun çeşitlerinin de oynandığı parkta, yenilenmiş fiber İnternet hızı ile kesintisiz süper lig ve Avrupa lig maçları da izlene bilir iken büyük okey turnuvası Aydın gündemine oturdu.

OTOMOBİL ÖDÜLLÜ TURNUVAYA KİMLER KATILABİLECEK?

Çine Atatürk Parkı İşletme Sahibi Mehmet Emin Aldemir ilk okey turnuvasında kazanan takıma sıfır ve 80 bin TL değerinde motosiklet (Talep edildiği takdirde hediye nakit olarak da verilecek) hediye edileceğini açıklarken, ikinci gerçekleştirilecek olan okey turnuvasında büyük ödülün Reno Klio marka otomobil olduğunu duyurdu. Her iki turnuvanın eşli ve düşmeli olarak oynanacağını turnuvada çeyrek final, yarı final ve final kategorilerinin de bulunduğunu belirten Aldemir, “İlk turnuvaya katılanlar dışında ikinci turnuvaya katılım hakkı tanınmayacak. İlk turnuvaya katılım sağlayan arkadaşların otomobil ödüllü ikinci turnuvaya da katılma hakları bulunuyor” şeklinde konuştu. Aldemir, turnuvaya yoğun ilgi olduğunu ve son 16 takımın belirleneceğini söyledi.


Haber Resimleri






. 02.04.2024 23:13
Kumarbazlar , ateşbazlar , hokkabazlar geldi (Ramazan gününde)


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA