AYDIN BİL KOLEJİ AYGARDEN'DA KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİ
Eklenme : 17.10.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

AYDIN BİL KOLEJİ AYGARDEN'DA KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİ

Kahvaltı çeşitleriyle dikkatleri üzerine çeken Aygarden Kahvaltı Restorant, Aydın BİL Koleji 1/B Sınıfı’nı ağırladı. Veliler ve çocuklar Aygarden’da keyifli bir gün geçirdi.



Aydın-Muğla Karayolu üzeri Çine’nin Dorumlar Kavşağı’nda geniş bir alanda dut ve zeytin ağaçları içerisinde hizmet veren Aygarden Kahvaltı ve Restorant, minik ziyaretçilerini ağırladı. Veliler ile birlikte Aygarden’da piknik havasında bir gün geçiren minik öğrenciler keyifli bir gün geçirdi. Kahvaltı çeşitliliği ile müşterilerini memnun eden Aygarden’da çocuklara özel menü servisi yapıldı. Özel çocuk menüsünde 5 parmak pişi, patates cips, sigara böreği ve katmer pide de yer aldı. Miniklere çay yerine meyve suyu ikramında bulunduklarını belirten İşletme Sahibi F. İlkay Cengiz Özkan, “Minik ziyaretçilerimizden ücret almıyoruz. Onları burada görmek, çeşitli oyuncaklar ile keyifli bir gün geçirmeleri bizleri oldukça mutlu ediyor” dedi.


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA