ATA BÜSTÜNE YAZILAN SÖZLERİ ÇOCUKLAR BELİRLEDİ
Eklenme : 18.10.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

ATA BÜSTÜNE YAZILAN SÖZLERİ ÇOCUKLAR BELİRLEDİ

Çine Hüseyin Özkan İlkokulu’nda Atatürk Büstüne yazılan anlamlı sözleri çocuklar kendi iradeleri ile belirledi.

Öğrenciler tarafından beğenilen en güzel Atatürk sözleri büste yazıldı. Öğrencilerin tercihi ile Atatürk Büstü’ne, “Biz her şeyi gençliğe bırakacağız. Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir.” “Eğitim kültür ve bilgi aydınlığa açılan en geniş penceredir.” Yazıldı. Öğrenciler arasında yapılan anket sayesinde çocuklar Atatürk’ün bir çok eğitim ile ilgili söylemiş oldukları sözleri okuma ve anlamı fırsatı buldu. Okul Müdürü Özgür Soğancı, Atatürk büstünün yenilenmesi anlamında kendilerine destek olan Yatağan Kar Maden, hayırsever kurum ve kişilere teşekkür etti.

Ayrıca Çine Hüseyin Özkan İlkokulu Okul Yönetimi ‘Kurallara Uyuyorum Hayatı Güzelleştiriyorum’ adı altında başlatmış olduğu etkinlik ile öğrenciler hayatın her alanında kurallara uymanın sadece kendi hayatları değil başkalarının da hayatını değiştirebileceklerini böylece hayatın daha yaşanılır getirilebileceğini anlatmayı hedefledi. Bu doğrultuda sınıflar arası değerlendirilmelerde yapılarak sınıf ya da sınıflara top hediye edildi. Her hafta yapılan bu etkinlikte öğrenciler ödüllerini Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan’ın elinden aldı.

Okulda açık alan desteği ve sanat sokağı içinde çalışma yaptıklarını söyleyen Çine Hüseyin Özkan İlkokul Müdürü Özgür Soğancı, “Öğrenmenin her zaman ve her yerde olabileceğini okulun dört duvardan ibaret olmadığını anlatmayı istedik. Sanat Sokağı içinde çalışmalara başladık. Böylece çocuklara sanat, spor ve iyi bir eğitimle her şeyi başarabileceklerini öğretmeyi hedefliyoruz” dedi.




Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA