ASEM SANAT TİYATROSU VE İZMİR DİŞ HEKİMLERİ ODASI ÇİNELİ TİYATROSEVERLERLE BULUŞTU
Eklenme : 26.10.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ASEM SANAT TİYATROSU VE İZMİR DİŞ HEKİMLERİ ODASI ÇİNELİ TİYATROSEVERLERLE BULUŞTU

Tiyatronun kalbinin Çine’de attığı 1. Alabanda Tiyatro Festivali, ASEM Sanat Tiyatrosu ve İzmir Diş Hekimleri Odası Tiyatrosu’nun çocuk ve yetişkin oyunlarıyla devam etti.  



Ege Tiyatrolar Birliği, Çine Kültür Derneği ve Tiyatro Ofisi’nin destekleriyle düzenlenen festivalde Çineli minik tiyatro severler, ASEM Sanat Tiyatrosu’nun Kahramanlar Kumpanyası isimli oyununda buluştu. Çine Kültür Merkezi tiyatro salonunu dolduran minikler, ASEM Sanat Tiyatrosu’nun müzikli çocuk oyununda doyasıya eğlendi. Oyun sonunda Çine Belediyesi Tiyatro Eğitmeni Ömer Öner, festivale katkılarından dolayı ASEM Sanat Tiyatrosu ekibine çiçek ve plaket takdim etti. 

KUVAYI MİLLİYE DESTANI ORATORYOSU SAHNELENDİ 
Çine Belediyesi Kültür Merkezi'nde yetişkin oyunuyla devam eden 1. Alabanda Tiyatro Festivali'nde bu kez İzmir Diş Hekimleri Odası Tiyatrosu sahne aldı. Nazım Hikmet’in ölümsüz eserlerinden Kuvayı Milliye Destanı oratoryosunu sahneleyen İzmir Diş Hekimleri Odası Tiyatrosu Çineli vatandaşlara farklı bir tiyatro deneyimi yaşattı. Çineli tiyatro severlerin beğeniyle izlediği oyunun sonunda festivale katkılarından dolayı Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Utku Şahin ve Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı Metin Güler tarafından İzmir Diş Hekimleri Odası Tiyatrosu ekibine plaket ve çiçek takdim edildi.


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA