ARZU KOCABAY BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Eklenme : 24.05.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ARZU KOCABAY BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Arzu Kocabay başkan Adaylığını açıkladı. 



CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Arzu Kocabay, adaylık için yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Bugün, büyük bir heyecan ve gururla 30 Mayıs’ta yapılacak kongrede Kadın Kolları Başkanlığı'na ilk defa adaylığımı açıklıyorum.Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Başkanlığı tarihinde ilk kez iki adayla gidilecek seçim sonrasında birlikte daha güçlü, daha eşitlikçi ve daha adil bir toplum inşa etmek için bu önemli göreve bir kez daha talibim.  

Kadınların toplumun her alanında daha fazla söz sahibi olabilmesi ve hak ettiği değeri görmesi en büyük hedefimiz. Bu bağlamda, kadınların eğitimden iş hayatına, siyasetten sosyal yaşama kadar her alanda güçlenmesi için çalışacağız. Kadınların iş hayatına katılımını teşvik edecek projeler geliştirip, kadınlara yönelik eğitim programları düzenleyerek, kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacağız. Kadınların siyasi arenada daha aktif rol almalarını teşvik edecek, partimizin her kademesinde kadın temsilini artırmak için çalışacağız.

Kadın Kolları Başkanlığı görevim süresince, ilçe örgüt yöneticilerimiz ve partimize gönül vermiş kadınlarımızın destekleriyle başarılı bir çalışma ortaya koyduk ve partimiz için büyük özveriyle çalıştık. 31 Mart’ta büyük zaferle sonuçlanan yerel seçimdeki başarımızı, genel seçimlere de taşımak Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan partimizi iktidara taşımak istiyorum. Birlik olduğumuzda neler yapılabileceğimizi 31 Mart’ta hep birlikte gösterdik. 30 Mayıs sonrasında da daha kalabalık ve katılımcı alanda olan ve daha güçlenen bir kadro kurarak çalışacağız katılımlarınız ve destekleriniz için şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.


Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine CHP

Yazılım EMA