ARTEMİS YAPI MARKETTE MÜTHİŞ BAHAR KAMPANYASI
Eklenme : 03.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ARTEMİS YAPI MARKETTE MÜTHİŞ BAHAR KAMPANYASI

Çinelilere 1,5 yıldır kaliteli hizmet sunan Artemis Yapı Market baharı müthiş kampanyası ile müjdeledi. Boya çeşitleri ve tüm boya malzemelerinde kampanya başlatan Artemis Yapı Market müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

İletişim: 0256 711 00 33 

 



Çineli iş insanı Mehmet Kaçtı tarafından 1,5 yıl önce görkemli bir açılış töreni ile ilçe halkına hizmet vermeye başlayan Artemis Yapı Market bahar kampanyası ile yüz güldürdü. Boya çeşitleri ve tüm boya malzemelerinde başlatmış olduğu kampanya ile kaliteden ödün vermeyerek müşterilerine indirim fırsatı sunan Artemis Yapı Market, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak adeta ‘ilçe halkının yanında olmaya devam edeceğiz’ mesajı verdi.   

Boya çeşitlerinde müthiş indirim kampanyası ile adeta baharı müjdeleyen Artemis Yapı Market; ayrıca hırdavat, nalburiye, kaba inşaat malzemeleri, dekorasyon malzemeleri, fayans, parke pvc boru çeşitleri ve bünyesinde barındırmış olduğu diğer malzemeler ile ilçe halkının ihtiyaç duyduğu alanlarda uğrak hizmet noktası olmaya devam ediyor.

 


Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA