ARTEMİS AİLESİ GENÇLERİ ONURLANDIRDI
Eklenme : 23.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ARTEMİS AİLESİ GENÇLERİ ONURLANDIRDI

Artemis Yapı Market ailesi Çine'yi futbolda başarı ile temsil eden Altınordu Futbol Çine Okulu pilot takımı Evcilerspor'un genç futbolcularına malzeme desteğinde bulundu. 

Altınordu Futbol Çine Okulu pilot takımı Evcilerspor U 16 takımında forma giyen gençlerin yüzü Artemis Yapı Market ailesi tarafından temin edilen forma, short, eşofman, tozluk ve benzeri malzeme desteği ile güldü. Gençler, Artemis ailesine kendilerine vermiş oldukları değer nedeniyle teşekkür etti. Artemis Yapı Market İşletme Sahibi Mehmet Kaçtı başarılı gençlerin her daim yanında olduklarını ve desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Altınordu Çine Futbol Okulu Sorumlusu Erkan Şahin, "Mehmet Kaçtı ve değerli eşi İlay Kaçtı hanımefendiye desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Malzeme desteği yanı sıra maç öncesi kahvaltı maç sonu da yemek ikramında bulunan Artemis Ailesi bizi gururlandırdı. Hayırseverlerimize layık olabilmek Çine'mizi en iyi şekilde temsil edebilmek için tüm ekibimiz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz" şeklinde konuştu. 




Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine

Yazılım EMA