ARILAR NEREDEYSE ÖLDÜRÜYORDU
Eklenme : 02.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ARILAR NEREDEYSE ÖLDÜRÜYORDU

Çine'de yaşayan Yunus Ç. arıların saldırısı nedeniyle ölümden döndü.



Olay, Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde meydana geldi. Arıların saldırısına uğrayan Yunus Ç. adlı TIR şoförü hastanenin yolunu tuttu. TIR kullanırken hastane yolunda fenalaşan ve TIR'ını yol ortasında bırakarak hastaneye koşan Yunus Ç.'ye acil müdahale prosedürü uygulandı. Defalarca serum ve antibiyotik tedavisi uygulanan ancak her uygulamanın ardından yarım saat arayla yine fenalaşan Yunus Ç.'ye 10 dakika arayla adrenalin iğnesi vuruldu. Bu uygulamanın ardından Yunus Ç. sağlığına kavuşurken iddiası ise gündem yarattı.

Yunus Ç. "Her antibiyotik ve serum takviyesi ardından kısa bir süreliğine iyileştim ancak ardından yine arı sokmasına bağlı vücudumda şişmeler meydana geldi. Nefesim daraldı. En sonunda adrenalin iğneleri ile sağlığıma kavuştum. Ben bunu ilk kez yaşamıyorum. Bir kez daha arı sokması ile fenalastım ve adrenalin iğneleri ile hayata döndüm. Koronavirüs öncesi böyle bir durumum yoktu. Arı sokmaları bu denli rahatsız etmezdi. 4 kez de koronavirüs aşısı oldum. Ardından iki kez yaşadığım arı sokmaları ile ölümden döndüm" şeklinde konuştu.


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA