ANKARA ÇİNELİ MUHTARIN SESİNE KULAK VERDİ
Eklenme : 03.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ANKARA ÇİNELİ MUHTARIN SESİNE KULAK VERDİ

Çine’de yaydığı pis koku ile birlikte çevreye mikrop saçmaya devam eden Kireççi Deresi’nin ıslahı için tarih verildi.

Çine’nin Karakollar Mahallesi’nin içinden geçen Kireççi Deresi için bir türlü önlem alınamamıştı. Pisliği ile insan sağlığını tehdit eden ve çevresindeki evlerde ikamet eden vatandaşlara çevreye yayılan kötü koku nedeniyle adeta nefes aldırmayan Kireççi Deresi son yağan yağmurlar ile dolup taştı, pis sular etrafında bulunan evlere doldu. Ankara, dereye bir türlü önlem alınamamasına isyan eden Muhtar Gültekin Celep’in nihayet sesini duydu.  

Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep, “Bugüne kadar taşkınlar sonucu mahalle halkımızın mağduriyetine yol açan Kireççi deremizin ıslah temizle ve taban betonu kenar duvarı çalışmalarına istinaden ihalesi 23 Ocak 2024 tarihinde yapılacağının sözünü İlgili makamımızdan aldık konuyla ilgili yardım ve desteklerini esirgemeyen tüm kurum ve makamlara şahsım ve mahallem halkı adına teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri




Saliha Akbaş 05.01.2024 14:01
Bi bizim köyün muhtarı çalışmıyor (Kabataş köyü)


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA