ALTINORDU’DA BİR ASLAN GELECEĞE IŞIK TUTUYOR
Eklenme : 31.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALTINORDU’DA BİR ASLAN GELECEĞE IŞIK TUTUYOR

Çine futbol tarihine ismini altın harfler ile yazdıran Emrecan Aslan memleketinde genç yetenekler çıkarmak ve onları keşfetmek için Altınordu Çine Futbol Okulu’nda çalışmalarına başladı.



Çine Madranspor altyapısında yetişen, göstermiş olduğu performans ile Türkiye’deki bir çok profesyonel futbol takımının takibine takılan ve Boluspor tecrübesinin ardından biz zamanlar Avrupa Kupalarında final maçı oynayan ilk Türk futbolcu, İtalyanların takmış olduğu lakap ile Türk Milli Futbol Takımı ve Fenerbahçe’nin unutulmaz efsanelerinden Sinyor Bartu’nun forma giydiği İtalyan devi Fiorentina ile adı geçen Emrecan Aslan, memleketi Çine’de futbolun geleceğine yön vermeye devam ediyor.

Çine’nin Türkiye futboluna büyük değerler kazandırdığının altını çizen ve Çine Madranspor’un Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk ve köklü kulüpleri arasında yer aldığını vurgulayan Altınordu Çine Futbol Okulu Antrenörü Emrecan Aslan, “Türkiye futboluna ve altyapısına değer katan memleketimizin çocuklarının gelişimine olumlu katkı sağlayan Altınordu’nun bir neferi olmaktan çok mutlu ve gururluyum. Toplumda saygı ve sevgi görmek için öncelikle sevgi ve saygı besleyen bir bireyler olmamızın gereği ve bilinci ile hareket ediyor, gelecek nesillere olumlu ve sağlıklı bir yaşam sunmak adına çaba sarf ediyoruz. Biz önceliği futbol amacı sağlıklı yaşam olan bir camiayız. Bu doğrultuda futbol sevdalısı gençlerimiz, velilerimiz, ekibimiz ve biz eğitimciler ile üstatlarımız durmadan çalışacak sağlıklı, güvenli, coşkulu, mutlu ve geleceğe umutla bakan bir dünya hedefimizden geri adım atmayacağız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözlerini hatırlatmak isterim; Spor, yalnız beden yeteneğinin bir üstünlüğü sayılamaz. Anlayış ve zekâ, ahlak da bu işe yardım eder. Zeka ve kavrayışı geri olan kuvvetliler; zeka ve kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA