ALTINORDU ÇİNE  FUTBOL OKULU SELÇUK'TA GÖZ DOLDURDU
Eklenme : 10.10.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ALTINORDU ÇİNE FUTBOL OKULU SELÇUK'TA GÖZ DOLDURDU

Altınordu Çine Futbol Okulu İzmir Selçuk’ta bulunan Altınordu İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde gerçekleştirilen bölgesel turnuvada göz doldurdu. 



İzmir Selçuk’ta bulunan Altınordu İsmet Orhunbilge Tesisleri, Altınordu Spor Okulları Ege Bölgesi Futbol Turnuvasına yaklaşık bin 500 genç futbolcunun katıldı. Gençler ve minikler kategorilerinde Avrupa U12 Kap'a ev sahipliği de yapan tesislerde gerçekleştirilen turnuvada boy gösteren Altınordu Çine Futbol Okulu sergilemiş olduğu futbol ile göz doldurdu.

Altınordu Çine Futbol Okulları Sorumlu Antrenörü Erkan Şahin, “İzmir’de tüm Ege Bölgesi’nden gelen genç futbolcular ile kaynaştık. Turnuvada futbol oyunu ile göz dolduran ve takdir toplayan öğrencilerim beni gururlandırdı. Emin adımlarla ilerliyor, gençlerimizi geleceğe ümit ve umut ile hazırlıyoruz. Turnuvada bizleri yalnız bırakmayan, turnuvaya gelemeyen ancak bizlere güvenen ve çocuklarını bize emanet eden velilerimize çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri





















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA