ALTINORDU ÇİNE FUTBOL OKULU ATASINI ZİYARET ETTİ
Eklenme : 24.12.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ALTINORDU ÇİNE FUTBOL OKULU ATASINI ZİYARET ETTİ

Altınordu Çine Futbol Okulu Cumhuriyet ve Altınordu'nun 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti. 



Altınordu Çine Futbol Okulu Cumhuriyet ve Altınordu'nun 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Anıtkabir kafilesinde yer aldı. Altınordu Çine Futbol Okulu Sorumlusu Erkan Şahin, "İyi ki Altınorduluyuz. İyi ki Altınordu Spor Okuluyuz. 'Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir' diyen Atamızı ziyaret ettik. Cumhuriyet’imizin ve Kulübümüzün kuruluşunun 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Altınordu’da futbol eğitimi alan bin 300 sporcumuzun yanı sıra idari ve teknik heyetimiz, Altınordu Voleybol Takımı sporcularımız, ve veliler olmak üzere toplam bin 700 kişilik kafileyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatük’ü ebedi istirahatgahı Anıtkabir’de idik. Orada olmak tüylerimizi dikrn diken etti. Bu vatan için gençlerimize sahip çıkmaya devam ediyoruz. Altınordu Spor Okulu futboldan daha fazlası" şeklinde konuştu.

Erkan Şahin ayrıca Anıtkabir ziyaretinde kendilerine ulaşım ve konaklama imkanı sunan Arıcıoğlu Ev Börekleri İşletme Sahibi Mehmet Arıcı'ya teşekkür etti. 


Haber Resimleri





















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Altınordu Çine

Yazılım EMA