ALTIN OLAN YÜREKLER! BU DUYARLILIK PAHA BİÇİLEMEZ! TEŞEKKÜRLER ALTINORDU
Eklenme : 14.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ALTIN OLAN YÜREKLER! BU DUYARLILIK PAHA BİÇİLEMEZ! TEŞEKKÜRLER ALTINORDU

Binlerce canımızı yitirdik, binlerce insanımız yaralı. Asrın afeti deprem tüm Türkiye’de hissedildi. Yürekler yandı, ülkemiz tek yürek oldu. Dinmeyen acılar paylaşılıyor yaralar sarılmaya devam ediyor. TEŞEKKÜRLER ÇİNE!



Altınordu Çine Futbol Okulu depremzede vatandaşlarımızın yardımına koştu. Çocukların afetten dolayı etkilenmiş olduğu kötü durumdan sosyalleşme babında çıkabileceklerini düşünen yardımsever Altınordu Çine ekibi depremzede çocukların yüzünü güldürmek için harekete geçti. Altınordu Çine Futbol Sorumlusu Erkan Şahin ve Altınordu Çine Futbol Antrenörü Soner Alıcıoğlu ortak yapmış oldukları açıklamada şu ifadeleri kullandı; Altınordu Çine Futbol Okulu ve Evcilerspor olarak Çine ilçemize gelen veya gelecek olan depremzede ailelerimizin 5 ile 17 yaş arasındaki çocuklarını eğer isterlerse hem rehabilite adına hem de yaşadıkları tramvayı atlatabilmeleri ve sosyal hayata daha çabuk adapte olmalarını sağlayabilmek adına Futbol Okullarımızın çalışmalarına hiçbir ücret karşılığı talep etmeden getirmelerini istiyoruz. Çevrenize iletirseniz seviniriz. Sen-ben yok biz varız. Birlikte güçlüyüz. Ülke bizim Çocuklarımız geleceğimiz.


Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA