ALPARSLAN TÜRKEŞ ÇİNE'DE DUALAR İLE YAD EDİLDİ
Eklenme : 05.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ALPARSLAN TÜRKEŞ ÇİNE'DE DUALAR İLE YAD EDİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş, ölüm yıldönümünde Çine’de dualarla anıldı.

 



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in ölüm yıldönümü münasebeti ile MHP Çine İlçe Başkanlığı ve Çine Ülkü Ocakları tarafından Çarşı Camisinde Mevlidi Şerif okutuldu. Türkeş dualar ile yad edildi. Ayrıca Çarşı Cami, Şevketiye Camisi, Şeyhler Camisi, Soğancılar Camisi önünde kurulan kazanlar ile vatandaşlara aşure hayrı yapıldı. Etkinliğe, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir, MHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Hakan Uzunova, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Ali Erdem ve partililer ile ocak üyeleri katıldı.

MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, “Türk siyasetinin 'Başbuğ'u, kurucu liderimizi ölüm yıldönümü dolayısıyla aşure hayrı yaparak Mevlid-i Şerif okuttuk. Kurucu liderimizi dualarla andık. O millet ve memleket sevdalısı bir kişiydi. Biz de onun yolunda aynı kararlılıkla ilerliyoruz” diye konuştu.


Haber Resimleri














Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


MHP ÇİNE

Yazılım EMA