ALP AİLE ÇAY BAHÇESİ YENİ KONSEPTİ İLE HİZMETİNİZDE
Eklenme : 22.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALP AİLE ÇAY BAHÇESİ YENİ KONSEPTİ İLE HİZMETİNİZDE

Çine’de 36 yıldır hizmet veren Alp Aile Çay Bahçesi yeni konsepti ile müşterilerine hizmet vermeye başladı.



Osman Alp’in evladı Cihan Alp baba yadigarı Baba Alp Aile Çay Bahçesi’ni güzelleştirdi. Yeni konsepti ile müşterilerine hizmet vermeye başlayan Alp Aile Çay Bahçesi oyun parkı ile de çocukların istediği ve keyifli anlar geçirebileceği bir mekâna dönüştü.

Aydın-Muğla Karayolu Cumalı Mahallesi Topçam Barajının hemen altında karayolu üzerindeki adresinde hizmet veren Alp Aile Çay Bahçesi’nin İşletme Sahibi Cihan Alp, “Ağaçların altında kurulu çay bahçemiz yeşili ve esintisi ile müşterilerimize hoş bir vakit geçirme fırsatı sunuyor. Yeşil bitki örtümüz, çeşit çeşit çiçeklerimiz ile süsleyerek müşterilerimize görsel bir şölen sunmak istedik. Aşkın Fidancılık Sahibi Turgay Aşkın’a da bize vermiş olduğu emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İşletmemizde ailelerimiz kahvaltılarını yapabilir, ailecek vakit geçirebilir. Kahvaltı çeşitlerimiz, gözleme, meşrubat çeşitleri, tost çeşitlerimiz ile müşterilerimizin hizmetindeyiz. Ayrıca nişan ve çeşitli organizasyonlar gün programlarını da müşterilerimiz gönül rahatlığı ile mekanımızda gerçekleştirebilir. Yöresel ürün satış noktamızda mevcuttur. Tabi ki miniklerimizi de unutmadık. Çocuklar için oyun park alanı kurduk. Bu sayede ebeveynler çocuklar keyifle oyun parkında oyunlar oynarken huzurlu vakit geçirebilecekler” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA