ALİ TARHAN’DAN MİTİNG GİBİ TOPLANTI
Eklenme : 04.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ TARHAN’DAN MİTİNG GİBİ TOPLANTI

Çine Muhtarlar Derneği Başkanı ve Soğancılar Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Ali Tarhan mahalle sakinlerine seslendi. Siyasi seçimleri aratmazcasına miting havasında düzenlenen toplantıda Ali Tarhan, hizmete devam mesajı verdi.



Çine Muhtarlar Derneği Başkanı ve Soğancılar Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Ali Tarhan, mahalle meydanında vatandaşlar ile bir araya geldi. Adeta miting havasında gerçekleştirilen toplantıda destekçilerinin meşaleleri eşliğinde halkı selamlayan Muhtar Ali Tarhan, “Sizlerin de desteği ile bu göreve geldik. Hep birlikte mahallemiz için omuz omuza sırt sırta bir mücadele ile çalıştık, çabaladık. Mahallemiz için hep birlikte yine buradayız. Sizleri burada görmek benim için bir gurur kaynağı. Hepinizden Allah razı olsun. Mahallemiz için yine el ele gönül gönüle yapılması gereken ne var ise çözüm arayacak ve mahallemiz için mücadelemize devam edeceğiz. Soğancılar halkı her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu amaç ve hedefimiz doğrultusunda sizlerle mahallemiz için durmadan çalışmaya yorulmadan koşturmaya devam ediyoruz. Halkımızın refahı, huzuru ve güveni için siz değerli vatandaşlarımızın sorunlarına çare üretmek ve mücadele etmekten bıkmadık usanmadık yorulmadık. Soğancılar halkı için hizmet ve çözüm odaklı çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Sizlerle birlikte mahallemiz için görevimizin başındayız. Allah sizleri ve bugün yanımızda bulunamayıp bize dua ve yardımlarını esirgemeyen tüm Soğancılar halkımıza çok teşekkür ediyorum. Sizler için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri



















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA